پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز

میراحمدی: ایران و سوریه در مبارزه با رژیم صهیونیستی متحد هستند

میراحمدی: ایران و سوریه در مبارزه با رژیم صهیونیستی متحد هستند معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور ضمن تشریح توافقات و محورهای همکاری‌های امنیتی ایران و سوریه، گفت: امروز دو کشور ایران و سوریه در جبهه مقاومت در مبارزه با رژیم صهیونیستی متحد و یک پارچه عمل می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در ادامه سفر به سوریه با حموده صباغ رئیس مجلس سوریه و رئیس دفتر شورای‌عالی امنیت ملی عراق دیدار کرد.

 

میراحمدی در این دیدار ضمن تشریح توافقات و محورهای همکاری‌های امنیتی، پلیسی و... ایران و سوریه بیان داشت: دو کشور ایران و سوریه در منطقه و جهان اسلام از موقعیت ژئوپلیتیکی بسیارمهمی برخوردارند.

 

وی با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی گفت: این انقلاب ضداستعماری و ضد استکباری برای آمریکا غیرقابل تحمل بود و آمریکا از آن زمان تاکنون دست به توطئه‌های گوناگون زده، صدام را تحریک و تشویق به حمله کرد و در آن شرایط سخت مرحوم حافظ اسد تنها کشور عربی بود که درکنار ما بود ملت و مسئولین ما متقابلا در تمام صحنه ها و سختی ها کنار شما و باور شما بوده اند. اوج آن مقابله با تروریستهای ساخته وپرداخته رژیم صهیونیستی و آمریکا بود و در حالیکه بیش از ۷۰ درصد سوریه به تصرف تروریست‌ها درآمده بود فرزندان شجاع ملت ما و شما در یک سنگر جنگیدند و شکست را بر دشمنان تحمیل کردند.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور ادامه داد: امروز هم دو کشور در جبهه مقاومت در مبارزه با رژیم تروریستی و کودک‌کش صهیونیستی متحد و یک پارچه عمل می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه جبهه مقاومت در یک قدمی پیروزی است، گفت: معتقدیم باید اشغالگران خاک سوریه را ترک کنند و ارتش شجاع سوریه به بازدارندگی در مقابل تهدیدات رژیم صهیونیستی برسد.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور، اظهار کرد: ما دارای اهداف مشترک منافع مشترک و دشمن مشترک هستیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار