اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

میراحمدی: ایران و سوریه در مبارزه با رژیم صهیونیستی متحد هستند

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور ضمن تشریح توافقات و محورهای همکاری‌های امنیتی ایران و سوریه، گفت: امروز دو کشور ایران و سوریه در جبهه مقاومت در مبارزه با رژیم صهیونیستی متحد و یک پارچه عمل می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در ادامه سفر به سوریه با حموده صباغ رئیس مجلس سوریه و رئیس دفتر شورای‌عالی امنیت ملی عراق دیدار کرد.

 

میراحمدی در این دیدار ضمن تشریح توافقات و محورهای همکاری‌های امنیتی، پلیسی و... ایران و سوریه بیان داشت: دو کشور ایران و سوریه در منطقه و جهان اسلام از موقعیت ژئوپلیتیکی بسیارمهمی برخوردارند.

 

وی با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی گفت: این انقلاب ضداستعماری و ضد استکباری برای آمریکا غیرقابل تحمل بود و آمریکا از آن زمان تاکنون دست به توطئه‌های گوناگون زده، صدام را تحریک و تشویق به حمله کرد و در آن شرایط سخت مرحوم حافظ اسد تنها کشور عربی بود که درکنار ما بود ملت و مسئولین ما متقابلا در تمام صحنه ها و سختی ها کنار شما و باور شما بوده اند. اوج آن مقابله با تروریستهای ساخته وپرداخته رژیم صهیونیستی و آمریکا بود و در حالیکه بیش از ۷۰ درصد سوریه به تصرف تروریست‌ها درآمده بود فرزندان شجاع ملت ما و شما در یک سنگر جنگیدند و شکست را بر دشمنان تحمیل کردند.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور ادامه داد: امروز هم دو کشور در جبهه مقاومت در مبارزه با رژیم تروریستی و کودک‌کش صهیونیستی متحد و یک پارچه عمل می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه جبهه مقاومت در یک قدمی پیروزی است، گفت: معتقدیم باید اشغالگران خاک سوریه را ترک کنند و ارتش شجاع سوریه به بازدارندگی در مقابل تهدیدات رژیم صهیونیستی برسد.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور، اظهار کرد: ما دارای اهداف مشترک منافع مشترک و دشمن مشترک هستیم./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار