پیشرفت قابل توجه در مذاکرات تجاری آمریکا و چین حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم قطر: به روند مذاکرات ایران و آمریکا کمک خواهیم کرد؛ آنها می‌توانند به توافق دست پیدا کنند هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد علت اصلی اختلاف ترامپ و نتانیاهو به روایت رسانه عبری زبان عراقچی به امارات می‌رود واشنگتن: آمریکا و چین برای کاهش کسری تجاری به توافق رسیدند نتانیاهو: برای طرح‌هایمان در یمن و غزه از کسی اجازه نمی‌خواهیم زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه عراقچی: از نظر ما غنی سازی باید ادامه یابد و جای مصالحه نیست /رفع تحریم‌ها یکی از پایه‌های مذاکرات ما است وزیر خارجه عمان: مذاکرات ایران و آمریکا دربردارنده ایده‌های مفید و خلاقانه بود رویترز: ترامپ به دنبال جذب یک تریلیون دلار سرمایه‌گذاری عربستان است

شروط زیاد النخاله برای تفاهم در مورد آزادی اسرای صهیونیست

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین چهار شرط برای تفاهم در مورد آزادی اسرای صهیونیست را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۶۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ زیاد النخاله، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به گزارش‌های منتشر شده مبنی بر ابتکار عمل آمریکا در مورد اسرای صهیونیست تاکید کرد که ما بر موضع ثابت خود پایبند هستیم و بدون تضمین آتش‌بس، خروج نیرو‌های اشغالگر از غزه و بازسازی این باریکه و همچنین ایجاد راه‌حل سیاسی وارد هیچ تفاهمی نخواهیم شد.

اخیرا نیز رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: این جنبش پیشنهادی را که در نشست پاریس مطرح شد دریافت کرد و در حال بررسی و ارائه پاسخ به آن است.

اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: مبنای پاسخ ما به این پیشنهاد اولویت دادن به توقف تجاوزات وحشیانه و خروج کامل نیرو‌های اشغالگر از نوار غزه است.

براساس گزارش الجزیره، وی با بیان اولویت‌های جنبش حماس تصریح کرد: حماس پذیرای هر ایده‌ای است که منجر به پایان دادن به تجاوز به غزه و ایجاد سرپناه برای آوارگان شود.

هنیه افزود: حماس از بررسی هرگونه ابتکار یا ایده جدی و عملی به شرطی که منجر به توقف همه جانبه تجاوز، تامین امنیت آوارگان و روند بازسازی، رفع محاصره و تکمیل فرآیند جدی تبادل اسرا شود، استقبال می‌کند.

رئیس دفتر سیاسی حماس گفت که دعوتی برای سفر به قاهره دریافت کرده‌است تا در مورد توافقنامه چارچوب صادر شده در نشست پاریس و الزامات اجرای آن به نحوی که منافع مردم فلسطین تامین شود، گفتگو کند.

هنیه از نقش قطر و مصر در دستیابی به توافق آتش‌بس پایدار در غزه در مسیر پایان دادن به تجاوزات و نیز از موضع آفریقای جنوبی در طرح شکایت علیه اسرائیل در دیوان بین‌المللی دادگستری تقدیر کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار