تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

طرح جنجالی رژیم صهیونیستی برای کوچاندن مردم غزه

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی خواستار اجرای «پروژه آزمایشی تشویق صد‌ها هزار نفر از مردم غزه برای کوچ و مهاجرت شد».
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 31
کد خبر: ۲۲۶۲۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس گزارش شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی، «ایتامار بن گویر» در جریان نشست کابینه سیاسی و امنیتی این رژیم بعد از حکم دیوان بین‌المللی دادگستری درخصوص شکایت آفریقای جنوبی مبنی بر جنایت نسل‌کشی در نوار غزه این موضوع را مطرح کرده است.

این شبکه صهیونیستی بدون اشاره به روز دقیق تشکیل این جلسه، گزارش داد بن گویر تاکید کرد: «ما به تقویت یک طرح آزمایشی برای کوچ صد‌ها هزار نفر از مردم غزه نیاز داریم».

او در اظهاراتی عجیب مدعی شد برخی از مردم غزه برای خروج از این باریکه کلیه خود را می‌فروشند و باید از این فرصت استفاده کرد.

نهاد‌های شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی نیز عصر یکشنبه گذشته کنفرانسی را در شهر قدس اشغالی برای دعوت به شهرک‌سازی در غزه پس از جنگ ویرانگر و مستمر علیه این منطقه برگزار کردند.

در این کنفرانس ۱۲ نفر از وزرای کابینه رژیم صهیونیستی به ریاست «بنیامین نتانیاهو» و بیش از ۱۵ عضو کنست (پارلمان این رژیم) حضور داشتند و طرفداران حزب راست افراطی خواستار کوچ اجباری فلسطینی‌ها شدند.

«یوسی داگان» رئیس شورای شهرک‌های «السامره» ضمن افتتاح این کنفرانس در اظهاراتی مدعی شد: «توافق اسلو مُرد، ما به گوش قطیف باز می‌گردیم، هزاران نفری که امروز به اینجا آمدند از جمله ۱۲ وزیر کابینه (از حزب لیکود و جریان صهیونیسم دینی) و بیش از ۱۵ عضو کنست برای بزرگداشت رویداد مهمی در روند اصلاحات فراگیر دولت اسرائیل آمدند.»

داگان در ادامه اظهارات مدعی‌جویانه خود با اشاره به عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از شهرک‌های نوار غزه در سال ۲۰۰۵ در دوره «آریل شارون» نخست‌وزیر پیشین مدعی شد: «ما برای پاک کردن ننگ جدایی، اخراج و تخلیه شهرک‌ها ۱۶ سال با هم جنگیدیم.»

طرحی که داگان به آن اشاره کرد، در آن مقطع با عنوان طرح قطع ارتباط شناخته شد، این طرح به صورت یکجانبه انجام شد و شامل تخلیه چهار شهرک در شمال کرانه باختری بود.

در این کنفرانس در حالی که شرکت‌کنندگان پلاکارد‌هایی با این مضمون را در دست داشتند که «تن‌ها کوچاندن فلسطینی‌ها صلح را به ارمغان خواهد آورد»، وزرا و نمایندگان پارلمان رژیم صهونیستی در پاسخ به عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر، طوماری را با عنوان «قرارداد پیروزی و شهرک‌سازی دوباره در نوار غزه و شمال السامره (کرانه باختری)» امضا کرده و مدعی شدند که این مساله «امنیت را برای آن‌ها به ارمغان خواهد آورد!»

با آغاز سخنرانی «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی که یکی از چهره‌های افراطی این رژیم است، شرکت‌کنندگان فریاد «انتقال.. انتقال» سر دادند و بن گویر در پاسخ به آن‌ها مدعی شد: «حق با شماست؛ باید آن‌ها را به کوچ داوطلبانه تشویق کنیم.»

بن گویر در ادامه نیز در اظهاراتی افراطی ادعا کرد: «فرار (از شهرک‌های گوش قطیف) جنگ را به ارمغان می‌آورد، ما نیاز داریم که به خانه‌مان برگردیم و کنترل منطقه را به دست بگیریم و راه‌حلی را برای تشویق به مهاجرت (مهاجرت فلسطینی‌ها از نوار غزه) در پیش گرفته و قانون مجازات اعدام را برای تروریست‌ها تصویب کنیم».

سران رژیم صهیونیستی در جریان تجاوز‌های کنونی بار‌ها تلاش کردند که مردم غزه را مجبور به کوچ کردن کنند، اما با مقاومت مردم این باریکه مواجه شدند.

کشور‌های مصر و اردن نیز بار‌ها تاکید کردند که کوچ مردم غزه و کرانه باختری به کشورهایشان را نمی‌پذیرند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار