سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

پزشکیان به زیاد النخاله: کنار فلسطین هستیم

پزشکیان به زیاد النخاله: کنار فلسطین هستیم رئیس جمهور در دیدار با دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: ثمره ۱۵ ماه مقاومت ملت فلسطین، شکستن ابهت قدرت‌ها در مقابل خون بی‌گناهان بود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 19
کد خبر: ۲۷۱۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان شامگاه چهارشنبه در دیدار آقای «زیاد نخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین، با تبریک پیروزی مقاومت و ملت فلسطین بر دشمن صهیونیستی و نیز تسلیت به مناسبت شهادت جمع زیادی از مردم و فرماندهان و رزمندگان مقاومت فلسطینی اظهار داشت: شکستن ابهت قدرت‌های بزرگ در مقابل خون انسان‌های بی‌گناه، ثمره ۱۵ ماه مقاومت ملت فلسطین بود.

رئیس جمهور با بیان اینکه هر چه تلاش و هر قدر هزینه می‌شد، باز هم به این شکل عیان و موثر ذات و چهره جنایتکار و نسل‌کش رژیم صهیونیستی و حامیانش برای جهانیان آشکار نمی‌شد، افزود: ننگ این جنایات به هیچ وجه از چهره رژیم صهیونیستی و حامیانش پاک نخواهد شد.

پزشکیان با اشاره به تلاش‌های دشمنان برای ایجاد و تقویت اختلاف میان امت اسلامی و در میان مردم کشور‌های اسلامی تصریح کرد: عمیقا باور دارم که باید دست به دست هم دهیم و اختلاف و تفرقه را کنار بگذاریم، چرا که رژیم صهیونیستی و حامیانش دقیقا روی اختلافات ما انگشت گذاشته و از اختلافات بین ما علیه خودمان سواستفاده می‌کنند.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار مردم فلسطین و مقاومت اسلامی خواهد ایستاد، گفت: کشور‌های اسلامی باید در کنار یکدیگر، ملت فلسطین و مردم غزه را یاری کنند تا این منطقه را به شایستگی بازسازی کنند؛ اطمینان دارم که اگر با یکدیگر متحد و منسجم باشیم، به حول و قوه الهی می‌توانیم همه مشکلات را پشت سر بگذاریم.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز در این دیدار با بیان اینکه ملت قهرمان فلسطین با مقاومت خود افتخاری آفرید که تا ابد بر سینه امت اسلامی می‌درخشد، خاطرنشان کرد: جنبش جهاد اسلامی از ابتدای عملیات طوفان‌الاقصی دوشادوش برادران خود در جنبش حماس و دیگر گروه‌های مقاومت ایستاد. همچنین قدردان حمایت‌های بی‌بدیل جمهوری اسلامی ایران هستیم و از رشادت‌های برادران خود در حزب‌الله لبنان نیز قدردانی می‌کنیم.

زیاد نخاله اظهار داشت: امروز دشمن صهیونیستی به دنبال این است که آنچه را نتوانست در میدان نظامی به دست بیاورد، در میدان سیاسی کسب کند و حامیان این رژیم، در این عرصه نیز در حال بسترسازی برای موفقیت او هستند و این هوشیاری بیشتر ما را طلب می‌کند. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار