رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک

سردار حزنی: سازندگی و اشتغالزایی در مناطق محروم جزو برنامه‌های سپاه پاسداران است

سردار حزنی: سازندگی و اشتغالزایی در مناطق محروم جزو برنامه‌های سپاه پاسداران است معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه کشور با اشاره به اینکه رفع مشکلات با همدلی و همکاری مستمر میسر می‌شود، گفت: کمک به سازندگی و فراهم‌کردن زمینه کار و اشتغال در مناطق محروم از جمله اهداف اجرای پروژه‌های محرومیت زدایی سپاه است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 01
کد خبر: ۲۲۶۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سید ضیاء الدین حزنی معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی در رزمایش همدلی و احسان چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب گفت: تعامل و همکاری بین کمیته امداد و سپاه در خدمت به محرومان بسیار مطلوب بوده و این دو نهاد خدمات زیادی را در قالب این همکاری‌ها به محرومین ارائه داده‌اند.

معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی با اشاره به اینکه همکاری سپاه و کمیته امداد به هدف محرومیت‌زدایی انجام می‌شود، افزود: سپاه و کمیته امداد دو بال برای نیل به اهداف نظام جمهوری اسلامی هستند.

سردار حزنی با تاکید بر اینکه سازمان و مسئولی که با مردم است، نقطه پایانی ندارد، گفت: در نظام جمهوری اسلامی هر کسی که پشت میزی نشسته باید بداند که همین میز زمینه آزمایش است و با مردم بودن را جدی بگیرد.

معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی گفت: علت موفقیت ما در سال‌های دفاع مقدس همراهی و بودن کنار مردم بود و امروز نیز هر کار که انجام می‌دهیم باید ببینیم چه میزان به نفع مردم محروم است.

سردار حزنی گفت: پیوند مردم با نظام، ارتقاء سطح امنیت پایدار، کمک به سازندگی و فراهم کردن زمینه کار و اشتغال در مناطق محروم از جمله اهداف اجرای پروژه‌های محرومیت زدایی سپاه است.

وی با اشاره به اینکه رفع معضلات و مشکلات با همدلی و همکاری مستمر میسر می‌شود، یادآور شد: سپاه با همه سازمان‌ها و نهادها در راستای رفع مشکلات مردم همکاری دارد و همواره نیز در این مسیر حرکت کرده و افتخار سپاه این است که در کنار مردم قرار دارد.

سردار حزنی با بیان اینکه پس از شناسایی تعداد 400 واحد از منازل نیازمند تعمیر مددجویان در مناطق کم‌برخوردار و محروم برای تعمیر و بازسازی آن واحدها اقدام شد گفت: در تابستان با همکاری کمیته امداد 2000 کولر گازی برای خانواده های نیازمند تحت حمایت خوزستانی توسط پایگاه های مقاومت اهدا و نصب شد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار