جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

بازگشت ۱۵۳ هزار آواره سوری به کشورشان

بازگشت ۱۵۳ هزار آواره سوری به کشورشان وزارت کشور اردن اعلام کرد که از زمان بازگشایی گذرگاه جابر(نصیب) در مرز اردن و سوریه، ۱۵۳ هزار آواره سوری به کشور خود بازگشته‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 17
کد خبر: ۲۲۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر ، اداره امور آوارگان سوریه در وزارت کشور اردن امروز سه‌شنبه اعلام کرد که از زمان بازگشایی گذرگاه جابر/نصیب (۱۵ اکتبر گذشته) تا کنون ۱۵۳ هزار آواره سوری به کشور خود بازگشته‌اند.

 

در گزارش وزارت کشور اردن آمده است که اسامی حدود ۳۳ نفر از این افراد به عنوان پناهنده به ثبت رسیده بود.

به نوشته روزنامه اردنی«الغد»، در گزارش وزارت کشور اردن بر پایبندی این کشور به اصل بازگشت داوطلبانه آوارگان سوری و تسهیل اقدامات لازم برای بازگشت آن‌ها تأکید شده است.

 

پیشتر کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل بر اساس تحقیقاتی که درباره میزان تمایل آوارگان سوری در کشورهای منطقه برای بازگشت داوطلبانه آن‌ها انجام داده بود، اعلام کرد که ۷۵.۲ درصد این آوارگان تمایل به بازگشت دارند.

 

گذرگاه «نصیب-جابر» از سال 2015 و پس از اشغال آن توسط گروههای تروریستی بسته شد، ولی ارتش سوریه در تابستان سال گذشته (۱۳۹۷) توانست مجددا کنترل آن را به دست گیرد.

 

به گفته سازمان ملل متحد 650 هزار آواره سوری در اردن حضور دارند، ولی «امان» تعداد سوری‌هایی را که در پس از جنگ سوریه به اردن پناهنده شدند، یک ملیون و 300 هزار نفر اعلام کرده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار