بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

روز ۱۱۹ طوفان‌الاقصی/ تداوم حمله‌های هوایی و توپخانه رژیم صهیونیستی به غزه

همزمان با تداوم حمله های هوایی و توپخانه رژیم صهیونیستی به ویژه به منطقه خان یونس در جنوب غزه، مبارزان مقاومت هم به نبرد با اشغالگران ادامه دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 02
کد خبر: ۲۲۶۳۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، حمله‌های ددمنشانه رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه همچنان و با گذشت یکصدو نوزدهمین روز از جنگ غزه به مناطق مختلف این باریکه ادامه دارد.

 

توپخانه رژیم صهیونیستی به گلوله باران مناطقی از شهر خان یونس پرداخت. همچنین جنگنده‌های رژیم صهیونیستی نیز مناطق شرقی شهر رفح در جنوب غزه را به شدت بمباران کردند. همچنین مرکز و غرب خان یونس به شدت از سوی توپخانه رژیم صهیونیستی گلوله باران شد.

 

همزمان با با حمله‌های رژیم صهیونیستی، منابع فلسطینی از کشف پیکرهای ۱۲ شهید در زیرآوار در مرکز خان یونس در جنوب غزه خبر دادند. همچنین منابع فلسطینی به دفن ۱۵ شهید در داخل بیمارستان الامل در خان یونس در نتیجه محاصره این بیمارستان از سوی اشغالگران اشاره کردند.

 

بر اثر حمله‌های رژیم صهیونیستی به حومه بیمارستان اروپایی غزه، شماری زخمی و به این بیمارستان منتقل شدند.

 

حمله به پایگاه اشغالگران آمریکایی در سوریه

پایگاه نظامیان آمریکایی در میدان نفتی «العمر» واقع در حومه دیرالزور در شرق سوریه با سه پهپاد هدف حمله قرار گرفت.

 

خبرنگار المیادین گزارش داد که صدای انفجارهای مهیبی در پایگاه نظامیان آمریکایی در میدان نفتی العمر همزمان با پرواز پهپادها بر فراز منطقه شنیده شده است.

 

وی همچنین از پرواز بالگردهای آمریکایی بر فراز پایگاه العمر پس از حمله پهپادی به آن خبر داد و افزود خط پرواز بالگردهای آمریکایی تا منطقه حد فاصل بین ارتش سوریه و شبه نظامیان قسد در حومه دیرالزور امتداد یافت.

 

نبرد مبارزان مقاومت با اشغالگران

همزمان مبارزان مقاومت به نبرد با اشغالگران در شهر غزه ادامه دادند. منابع فلسطینی از شنیده شدن صدای درگیری شدید در مناطق غربی شهر غزه خبر دادند.

 

احضار سفیر رژیم صهیونیستی از سوی بلژیک

وزارت خارجه بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی در این کشور را برای توضیح درباره بمباران دفاتر همکاری و توسعه این کشور در غزه احضار کرد.

 

حاجا لحبیب وزیر خارجه بلژیک در حساب کاربری خود در شبکه ایکس (توئیتر سابق) نوشت: دفاتر آژانس توسعه و همکاری بلژیک در غزه بمباران و تخریب شدند.

 

وزیر خارجه بلژیک تاکید کرد که هدف قرار دادن ساختمان‌های غیرنظامی در غزه غیرقابل قبول است.

 

وی افزود: سفیراسرائیل برای توضیح در مورد تخریب دفاتر آژانس همکاری و توسعه بلژیک در غزه احضار شده است./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار