پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

وزیر جنگ اسرائیل: هدف بعدی عملیات زمینی ما رفح است

وزیر جنگ اسرائیل: هدف بعدی عملیات زمینی ما رفح است وزیر جنگ اسرائیل شامگاه پنجشنبه گفته که هدف بعدی عملیات زمینی ارتش این رژیم «رفح» خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 02
کد خبر: ۲۲۶۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، «یوآو گالانت»، وزیر جنگ اسرائیل گفته که نظامیان این رژیم در ادامه عملیات زمینی اسرائیل در غزه به سراغ رفح در نزدیکی مرز با مصر خواهند رفت.

 

هزاران نفر از فلسطینی‌های آواره دررفح پناه گرفته‌اند و مصر هم درباره حمله اسرائیل به این منطقه مرزی هشدار داده است.

 

گالانت در پیامی در فضای مجازی شامگاه پنجشنبه مدعی شد: «تیپ سازمان حماس در خان‌یونس منحل شد، مأموریتمان در آنجا را به اتمام رسانده و عملیات را به سمت رفح ادامه خواهیم داد.»

 

هزاران نفر از فلسطینی‌های آواره که برای جلوگیری از آثار جنگ به جنوب نوار غزه فرار کرده‌اند در حال حاضر در نزدیکی رفح یا در داخل آن هستند. بسیاری از فلسطینی‌ها از قبل نگران حمله اسرائیل به این منطقه بودند زیرا جایی برای پناه گرفتن در خارج از این منطقه وجود ندارد.

 

تحلیلگران می‌گویند عملیات‌های نظامی اسرائیل در خان‌یونس ویرانگر بوده‌اند و دو بیمارستان بزرگ در این شهر را نیز هدف گرفته‌اند.

 

ماه پیش آژانس هماهنگی‌های بشردوستانه سازمان ملل درباره انفجار جمعیت در بخشهایی از نوار غزه که آوارگان به آن پناه برده‌اند، از جمله در رفح هشدار داده بود.

 

این سازمان روز ۹ دی‌ماه اعلام کرده بود که به دنبال تشدید درگیری‌ها در خان‌یونس و دیر البلح و تهدید رژیم صهیونیستی به تخلیه این شهرها، دست‌کم ۱۰۰ هزار نفر آواره وارد رفح در جنوبی‌ترین بخش نوار غزه شده‌اند.

 

آژانس هماهنگیهای بشردوستانه می‌گوید که رفح قبل از این نیز به لحاظ جمعیتی بسیار فشرده و پرتراکم بود و در هر کیلومتر مربع ۱۲ هزار سکنه داشت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار