گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

جزئیات جدید از طرح پیشنهادی آتش‌بس در غزه

یکی از رهبران مقاومت فلسطین جزئیات جدیدی از طرح آتش‌بس در غزه مطرح کرد که شامل آتش‌بس فراگیر و خروج کامل نیروهای اسرائیلی از غزه است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 01
کد خبر: ۲۲۶۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از رهبران مقاومت فلسطین خبر داد که پیامی از حماس به سایر گروههای فلسطینی ارسال شده که درباره طرح پیشنهادی آتش‌بس در غزه است. این طرح در پاریس مطرح شده بود.

مذاکره‌کنندگان اسرائیلی، آمریکایی، مصر و قطر روز یکشنبه در پاریس بر سر چارچوبی برای توقف جنگ و آزادی سایر اسرای اسرائیلی نزد حماس به توافق رسیدند. «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با همتای قطری خود در واشنگتن آن را «قوی و قانع کننده» توصیف کرد.

«محمد بن عبدالرحمن بن جاسم» وزیر خارجه قطر نیز شنبه هفته جاری با اشاره به اینکه مذاکرات درباره اسرای فلسطینی و اسرائیلی، نسبت به هفته‌های گذشته، بهتر شده است، گفت: «مرحله کنونی مذاکرات می‌تواند به آتش‌بس دائمی در آینده منجر شود».

وی با اشاره به اینکه گروههای مقاومت فلسطین در حال بررسی این طرح هستند، جزئیات این طرح را این گونه عنوان کرد:

آتش‌بس فراگیر و خروج کامل نیروهای اسرائیلی از غزه، تأمین امنیت محل اسکان آوارگان، بازسازی غزه و شکست محاصره آن و  عملیات جدید تبادل اسرا.

وی با اشاره به اینکه تا این لحظه، هیچ هیأتی از حماس به قاهره نرفته و هنوز هم زمان دیدارها مشخص نیست، گفت که رسانه‌های اسرائیلی برای تحت تأثیر قرار دادن افکار عمومی، در حال انتشار اخبار جعلی و دروغ هستند.

«ماجد بن محمد الانصاری» سخنگوی وزارت خارجه قطر ساعتی پیش خبر داد که در نشست پاریس پیشنهادی مطرح شد که به اسرائیل و حماس ارائه شد و «ما در حال حاضر، منتظر پاسخ حماس هستیم».

الانصاری در ادامه با اشاره به اینکه اساس این پیشنهاد، ماهیت آتش‌بس انسانی است، گفت: در حال کار بر روی جزئیات هستیم. ما باید با قدرت به سمت پایان جنگ در نوار غزه حرکت کنیم.

وی همچنین تأکید کرد: طرفین اسرائیلی و حماس بر اصل این پیشنهاد اتفاق نظر دارند که می‌تواند به آتش‌بس انسانی ختم شود. ما امیدواریم این اتفاق طی چند هفته دیگر رخ دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر