پزشکیان: تا وقتی اسرائیل از نظارت جهانی مستثناست، نمی‌شود از صلح سخن گفت ایران هزینه سالانه پناهجویان افغانستانی را اعلام کرد سلامت انتخابات خط قرمز دولت است اسلامی: پیشرفت صنعت هسته‌ای ما با حمله نظامی هم متوقف نشد امام خامنه‌ای: به توفیق الهی، جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد

رایزنی طالبان در تهران

اعضای دفتر سیاسی طالبان در قطر در دومین سفر خارجی خود پس از لغو مذاکرات این گروه با آمریکا به تهران سفر کرده اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 17
کد خبر: ۲۲۶۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ این گروه شبه‌نظامی (طالبان) که در سال 2001 پس از حمله آمریکا به افغانستان، از قدرت ساقط شدند، در بیانیه خود آورده‌ که «دیگر به هیچ چیزی قانع نمی‌شویم و برای این هدف بزرگ به جهاد کنونی خود دوام می‌دهیم و بر پیروزی نهایی باور کامل داریم.»

 

پس از ۹ دور مذاکره میان امریکا و طالبان در حالی که نماینده آمریکا در امور صلح افغانستان از دستیابی به توافق “در اصول” با طالبان خبر داده بود،هفته گذشته رییس جمهور این کشور با لغو برنامه دیدار با طالبان در امریکا اعلام کرد از نظر او مذاکره با طالبان منتفی است.

 

سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر اعلام کرد که هیات این گروه به رهبری عبدالسلام حنفی به ایران سفر کرده است و سخنگوی وزارت امور خارجه سفر هیاتی از گروه طالبان افغانستان به ایران را تایید کرد.

 

اعضای دفتر سیاسی طالبان در ایران با برخی مقامات وزارت امور خارجه و همچنین مقامات سیاسی این کشور دیدار و گفت‌وگو کردند.

 

روند صلح، مذاکرات بین‌الافغانی و توقف مذاکرات صلح میان طالبان و آمریکا از جمله موضوعات مورد بحث میان اعضای دفتر سیاسی طالبان و مقامات جمهوری اسلامی ایران بوده است.

 

سهیل شاهین، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر در تویتر نوشته است که هیات این گروه به رهبری عبدالسلام حنفی به ایران سفر کرده است.

 

او گفت که تحولات اخیر در روند صلح و پیشرفت در پروژه‌های اقتصادی ایران در افغانستان محور گفت‌وگوها در این سفر بوده است.

 

در همین رابطه سید عباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص سفر هیاتی از گروه طالبان افغانستان به ایران، ضمن تایید این خبر اظهار داشت: اخیرا و در چارچوب رایزنی های فراگیر جمهوری اسلامی ایران با همه طرف‌ها در افغانستان هیاتی سیاسی از گروه طالبان با سفر به کشورمان در خصوص آخرین تحولات جاری در افغانستان با مقامات ذیربط ایرانی گفتگو و تبادل نظر کردند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار