تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول
با برهم خوردن مذاکره با آمریکا؛

گردش استراتژیک طالبان به سوی مسکو

پس از آن که دونالد ترامپ دستور داد مذاکرات با طالبان متوقف شود، روز جمعه گزارش‌هایی از حضور هیاتی از دفتر قطر طالبان در مسکو جهت گفت‌وگو با مقامات روسیه منتشر شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 14
کد خبر: ۲۲۱۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ چندی پیش دونالد ترامپ با اشاره به حملات اخیر طالبان در کابل گفت که این گروه نمی‌تواند به‌ روی آتش‌بس طی مذاکرات صلح توافق کند بنابراین آنها قدرت مذاکره برای رسیدن به توافق را نیز ندارند و مذاکرات نیز لغو می‌شود.

 

سهیل شاهین سخنگوی طالبان به تاس گفت: هیات طالبان با ضمیر کابولوف نماینده رئیس جمهوری روسیه دیدار و با وی در خصوص سیر اوضاع پیرامون روند صلح افغانستان گفت وگو کرد.


وی افزود: هیات طالبان در زمان حاضر در مسکو بسر می برد.روسیه از مذاکرات آمریکا و طالبان حمایت کرده و از طرف دیگر خود نیز وارد مذاکره با طالبان شده است.

 

دولت افغانستان بارها از این رویه که توسط روسیه و آمریکا دنبال می شود انتقاد کرده است و مذاکره با طالبان را رسمیت بخشیدن به اقدامات تروریستی این گروه ومهر تایید زدن براقدامات تروریستی طالبان برای ماندن در قدرت ارزیابی می کند.

 

روسیه همچنین در نشست افغانستان که چند ماه پیش در مسکو برگزار شد از طالبان دعوت کرد و نمایندگان این جنبش با شخصیت های سیاسی افانستان دیدار کردند هر چند که از سوی دولت افغانستان هیچ نماینده ای در این دورهمی ها حضور نداشت.

 

نماینده رئیس جمهوری روسیه در افغانستان به تازگی از مذاکرات آمریکا با جنبش طالبان حمایت کرده است که نشان می دهد انگار روسیه و آمریکا حداقل در خصوص افغانستان به اشتراک نظر رسیده اند.

 

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز روز پنجشنبه از آمریکا و طالبان خواست مذاکراتی که گفته شده به بن بست رسیده را هرچه سریعتر ازسر بگیرند.

ارسال نظر