پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است
با برهم خوردن مذاکره با آمریکا؛

گردش استراتژیک طالبان به سوی مسکو

گردش استراتژیک طالبان به سوی مسکو پس از آن که دونالد ترامپ دستور داد مذاکرات با طالبان متوقف شود، روز جمعه گزارش‌هایی از حضور هیاتی از دفتر قطر طالبان در مسکو جهت گفت‌وگو با مقامات روسیه منتشر شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 14
کد خبر: ۲۲۱۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ چندی پیش دونالد ترامپ با اشاره به حملات اخیر طالبان در کابل گفت که این گروه نمی‌تواند به‌ روی آتش‌بس طی مذاکرات صلح توافق کند بنابراین آنها قدرت مذاکره برای رسیدن به توافق را نیز ندارند و مذاکرات نیز لغو می‌شود.

 

سهیل شاهین سخنگوی طالبان به تاس گفت: هیات طالبان با ضمیر کابولوف نماینده رئیس جمهوری روسیه دیدار و با وی در خصوص سیر اوضاع پیرامون روند صلح افغانستان گفت وگو کرد.


وی افزود: هیات طالبان در زمان حاضر در مسکو بسر می برد.روسیه از مذاکرات آمریکا و طالبان حمایت کرده و از طرف دیگر خود نیز وارد مذاکره با طالبان شده است.

 

دولت افغانستان بارها از این رویه که توسط روسیه و آمریکا دنبال می شود انتقاد کرده است و مذاکره با طالبان را رسمیت بخشیدن به اقدامات تروریستی این گروه ومهر تایید زدن براقدامات تروریستی طالبان برای ماندن در قدرت ارزیابی می کند.

 

روسیه همچنین در نشست افغانستان که چند ماه پیش در مسکو برگزار شد از طالبان دعوت کرد و نمایندگان این جنبش با شخصیت های سیاسی افانستان دیدار کردند هر چند که از سوی دولت افغانستان هیچ نماینده ای در این دورهمی ها حضور نداشت.

 

نماینده رئیس جمهوری روسیه در افغانستان به تازگی از مذاکرات آمریکا با جنبش طالبان حمایت کرده است که نشان می دهد انگار روسیه و آمریکا حداقل در خصوص افغانستان به اشتراک نظر رسیده اند.

 

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز روز پنجشنبه از آمریکا و طالبان خواست مذاکراتی که گفته شده به بن بست رسیده را هرچه سریعتر ازسر بگیرند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار