برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

رایزنی طالبان در تهران

رایزنی طالبان در تهران اعضای دفتر سیاسی طالبان در قطر در دومین سفر خارجی خود پس از لغو مذاکرات این گروه با آمریکا به تهران سفر کرده اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 17
کد خبر: ۲۲۶۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ این گروه شبه‌نظامی (طالبان) که در سال 2001 پس از حمله آمریکا به افغانستان، از قدرت ساقط شدند، در بیانیه خود آورده‌ که «دیگر به هیچ چیزی قانع نمی‌شویم و برای این هدف بزرگ به جهاد کنونی خود دوام می‌دهیم و بر پیروزی نهایی باور کامل داریم.»

 

پس از ۹ دور مذاکره میان امریکا و طالبان در حالی که نماینده آمریکا در امور صلح افغانستان از دستیابی به توافق “در اصول” با طالبان خبر داده بود،هفته گذشته رییس جمهور این کشور با لغو برنامه دیدار با طالبان در امریکا اعلام کرد از نظر او مذاکره با طالبان منتفی است.

 

سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر اعلام کرد که هیات این گروه به رهبری عبدالسلام حنفی به ایران سفر کرده است و سخنگوی وزارت امور خارجه سفر هیاتی از گروه طالبان افغانستان به ایران را تایید کرد.

 

اعضای دفتر سیاسی طالبان در ایران با برخی مقامات وزارت امور خارجه و همچنین مقامات سیاسی این کشور دیدار و گفت‌وگو کردند.

 

روند صلح، مذاکرات بین‌الافغانی و توقف مذاکرات صلح میان طالبان و آمریکا از جمله موضوعات مورد بحث میان اعضای دفتر سیاسی طالبان و مقامات جمهوری اسلامی ایران بوده است.

 

سهیل شاهین، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر در تویتر نوشته است که هیات این گروه به رهبری عبدالسلام حنفی به ایران سفر کرده است.

 

او گفت که تحولات اخیر در روند صلح و پیشرفت در پروژه‌های اقتصادی ایران در افغانستان محور گفت‌وگوها در این سفر بوده است.

 

در همین رابطه سید عباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص سفر هیاتی از گروه طالبان افغانستان به ایران، ضمن تایید این خبر اظهار داشت: اخیرا و در چارچوب رایزنی های فراگیر جمهوری اسلامی ایران با همه طرف‌ها در افغانستان هیاتی سیاسی از گروه طالبان با سفر به کشورمان در خصوص آخرین تحولات جاری در افغانستان با مقامات ذیربط ایرانی گفتگو و تبادل نظر کردند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار