یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید» اوکراین: با سخت‌ترین زمستان از ابتدای جنگ تاکنون روبه‌رو می‌شویم نماینده ایران: اقدامات مستمر آمریکا تهدیدی برای امنیت تنگه هرمز است اولین واکنش الحشدالشعبی به حملات هوایی آمریکا و عربستان سعودی

آمریکا: ۸۵ نقطه را در خاک عراق و سوریه هدف قرار دادیم

آمریکا: ۸۵ نقطه را در خاک عراق و سوریه هدف قرار دادیم رسانه‌های آمریکایی مدعی آغاز حملات ارتش این کشور به مواضعی در شرق سوریه شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 03
کد خبر: ۲۲۶۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنت‌کام) در بیانیه‌ای اعلام کرد که در واکنش به کشته شدن ۳ نظامی این کشور در حمله به پایگاه «برج-۲۲» در مرز سوریه و اردن حملاتی را به مواضع «گروه‌های تحت حمایت ایران» در عراق و سوریه انجام داده است.

 

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد ساعت ۱۶ به وقت منطقه زمانی شرقی به بیش از ۸۵ نقطه در خاک عراق و سوریه حمله کرده است.

 

ارتش آمریکا اعلام کرد در حمله به این مواضع از «هواپیماهای متعدد از جمله بمب‌افکن‌های دوربرد که از ایالات متحده پرواز کردند» استفاده شده است.

 

طبق این بیانیه، در این حملات ۱۲۵ «جنگ‌افزار دقیق» به کار گرفته شد. سنت‌کام مدعی شده «مراکز عملیات فرماندهی و کنترل، مراکز اطلاعاتی، راکت‌ها و موشک‌ها، انبارهای پهپاد و تأسیسات زنجیره‌ای تأمین لجستیک و مهمات» در این حملات مورد اصابت قرار گرفتند.

 

ضد و نقیض‌های اولیه

ساعاتی قبل‌تر از بیانیه سنت‌کام، منابع رسانه‌ای از ساعات پایانی شامگاه پنجشنبه و بامداد جمعه گزارش‌های ضد و نقیضی درباره آغاز حملات آمریکا در شرق سوریه منتشر کردند.

 

حوالی ساعت ۲۳:۲۰ شب جمعه به وقت تهران بسیاری از رسانه‌های عربی گزارش‌هایی از وقوع انفجارهایی در شرق سوریه مخابره کرده و مدعی شدند احتمالاْ جنگنده‌های آمریکا مواضع گروه‌های مقاومت را هدف قرار داده‌اند.

 

این گمانه‌زنی از آنجا نشأت می‌گرفت که از ساعاتی قبل‌تر رسانه‌های آمریکا گزارش می‌دادند جو بایدن مجوز حملات به مناطقی در سوریه و عراق را صادر کرده است.

 

با وجود این، اندکی بعدتر، مقامٰ‌های آمریکایی در گفت‌وگو با «رودا» گفتند که هنوز حملات آمریکا آغاز نشده‌اند. یک مقام آمریکایی، اما گفت که کمتر از یک ساعت تا آغاز حملات فاصله وجود دارد.

 

برخی منابع رسانه‌ای در گزارش‌هایی تأییدنشده مدعی شدند که حملات اولیه‌ای که گزارش شده‌اند توسط جنگنده‌های اسرائیل انجام شده‌اند، اما مقام‌های اسرائیل به این گزارش‌ها واکنشی نشان ندادند.

 

شبکه ای‌بی‌سی اندکی بعدتر گزارش داد که آمریکا حملات تلافی‌جویانه خود برای پاسخ به کشته شدن سه سرباز این کشور در پایگاه «برج-۲۲» در مرز عراق و سوریه را آغاز کرده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار