حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

پنتاگون: دنبال درگیری در خاورمیانه نیستیم

ساعاتی پس از حمله ایالات متحده به مواضعی در عراق و سوریه، رئیس‌ پنتاگون در بیانیه‌ای تأکید کرد که گرچه حمله به نیروهای آمریکایی را تاب نمی‌آورند اما دنبال درگیری در غرب آسیا نیستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 03
کد خبر: ۲۲۶۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، «ما به دنبال درگیری در خاورمیانه (غرب آسیا) یا هرجای دیگر نیستیم»، این‌ها بخشی از بیانیه وزیر دفاع ایالات متحده آمریکا لوید آستین در پی حمله صبح امروز (شنبه) آمریکا به مواضعی در عراق و سوریه است که ایالات متحده می‌گوید در پاسخ به حمله هفته گذشته به پایگاه «البرج» این کشور در خاک اردن انجام گرفته است.

 

علی‌رغم آن‌که پنتاگون در بیانیه خود اعلام کرد که حملاتی را علیه بیش از ۸۵ هدف در عراق و سوریه انجام داده است، بسیاری از نمایندگان کنگره و حتی رسانه‌های این کشور، این حمله را ضعیف توصیف کردند.

 

ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) بامداد شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در واکنش به کشته شدن ۳ نظامی این کشور در حمله به پایگاه «برج-۲۲» در مرز سوریه و اردن حملاتی را به مواضع «گروه‌های تحت حمایت ایران» در عراق و سوریه انجام داده است.

 

رئیس پنتاگون تصریح کرد: «این آغاز واکنش ما است. رئیس‌جمهور، دستور اقدامات بیشتر برای پاسخگو نگه داشتن سپاه پاسداران و شبه‌نظامیان وابسته به آن را برای حمله به آمریکا و نیروهای ائتلاف را صادر کرده است».

 

مقام‌های ایران هرگونه مشارکت در حمله به پایگاه آمریکا در اردن را رد کرده و حتی هیچ مقام آمریکایی تاکنون نقش مستقیم جمهوری اسلامی ایران در این حمله را تأیید نکرده است.

 

آستین اظهارات دیگر مقام‌های آمریکایی مبنی بر عدم تمایل برای درگیری با ایران را تکرار کرد و گفت گرچه دنبال درگیری در غرب آسیا نیستند اما «رئیس‌جمهور و من حمله به نیروهای آمریکایی را تاب نمی‌آوریم و تمام اقدامات ضروری را برای دفاع از ایالات متحده و نیروها و منافع خود انجام می‌دهیم»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار