رئیس آرامکو: در بحران جنگ علیه ایران، ذخایر نفتی پایین‌تر از سطح مورد نیاز قرار دارند افزایش حق‌العمل جایگاه‌های سوخت ابلاغ شد طرح مقابله با نفوذ بیگانگان و سوال از وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس «برق من» هک نشده است؛ اختلال دسترسی ناشی از ارتقای زیرساخت‌هاست یارانه نقدی مهرماه واریز شد ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی سکه ۲۷۳ میلیون تومان شد دلار وارد کانال ۲۶۹ هزار تومان شد قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد

خاندوزی: معضل کالاهای رسوبی جدی نیست

خاندوزی: معضل کالاهای رسوبی جدی نیست وزیر اقتصاد و دارایی با بیان اینکه میزان کالاهای موجود در گمرکات کشور ۵.۵ میلیون تن است و این رقم با میانگین جهانی تفاوت چندانی ندارد، گفت: با توجه به این رقم می‌توانیم بگوییم که مسئله رسوب یک معضل جدی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 03
کد خبر: ۲۲۶۵۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی با بیان اینکه در ابتدای بهمن سال 1401، بیش از 8 میلیون تن کالا در بنادر و گمرکات کشور در انتظار تعیین تکلیف بود، گفت: این عدد در بهمن ماه امسال به 5.5 میلیون تن کاهش یافته است.

در نتیجه باوجوداینکه واردات و صادرات در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، میزان کالاهای باقی‌مانده در گمرکات کاهش‌یافته است. برآورد این است که حدود 170 تا 180 میلیون تن حجم صادرات و واردات ما است. بنابراین رقم ماندگاری کالا در برابر کل رقم صادرات و واردات کشور چندان با میانگین جهانی متفاوت نیست.

مسئله کالاهای رسوبی حاد نیست

وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه باتوجه‌به این رقم می‌توانیم بگوییم که مسئله رسوب آن‌طور که در رسانه‌ها یا از سوی برخی افراد به‌عنوان معضل جدی نمایش داده می‌شود، حاد نیست، گفت: مسئله ما کیفیت‌ها است. در این میان کالاهایی از 10 یا 15 سال پیش باقی مانده است که از پارسال تا امسال یک انبارگردانی کامل انجام شده و می‌توانیم بگوییم که در گوشه و کنار دیگر کالایی باقی نمانده است.

کاهش 11 درصدی اظهارنامه‌های گمرکی نسبت به سال گذشته

خاندوزی تأکید کرد: کل اظهارنامه‌هایی که در جریان فرایندهای مربوط به گمرکات قرار نسبت به سال گذشته 11 درصد کاهش یافته است./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده