جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

خاندوزی: معضل کالاهای رسوبی جدی نیست

وزیر اقتصاد و دارایی با بیان اینکه میزان کالاهای موجود در گمرکات کشور ۵.۵ میلیون تن است و این رقم با میانگین جهانی تفاوت چندانی ندارد، گفت: با توجه به این رقم می‌توانیم بگوییم که مسئله رسوب یک معضل جدی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 03
کد خبر: ۲۲۶۵۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی با بیان اینکه در ابتدای بهمن سال 1401، بیش از 8 میلیون تن کالا در بنادر و گمرکات کشور در انتظار تعیین تکلیف بود، گفت: این عدد در بهمن ماه امسال به 5.5 میلیون تن کاهش یافته است.

در نتیجه باوجوداینکه واردات و صادرات در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، میزان کالاهای باقی‌مانده در گمرکات کاهش‌یافته است. برآورد این است که حدود 170 تا 180 میلیون تن حجم صادرات و واردات ما است. بنابراین رقم ماندگاری کالا در برابر کل رقم صادرات و واردات کشور چندان با میانگین جهانی متفاوت نیست.

مسئله کالاهای رسوبی حاد نیست

وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه باتوجه‌به این رقم می‌توانیم بگوییم که مسئله رسوب آن‌طور که در رسانه‌ها یا از سوی برخی افراد به‌عنوان معضل جدی نمایش داده می‌شود، حاد نیست، گفت: مسئله ما کیفیت‌ها است. در این میان کالاهایی از 10 یا 15 سال پیش باقی مانده است که از پارسال تا امسال یک انبارگردانی کامل انجام شده و می‌توانیم بگوییم که در گوشه و کنار دیگر کالایی باقی نمانده است.

کاهش 11 درصدی اظهارنامه‌های گمرکی نسبت به سال گذشته

خاندوزی تأکید کرد: کل اظهارنامه‌هایی که در جریان فرایندهای مربوط به گمرکات قرار نسبت به سال گذشته 11 درصد کاهش یافته است./تسنیم

ارسال نظر