ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

بیانیه وزرای دفاع آمریکا و انگلیس درباره موج سوم حملات به یمن

بیانیه وزرای دفاع آمریکا و انگلیس درباره موج سوم حملات به یمن وزارت دفاع آمریکا با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که آمریکا و انگلیس با حمایت استرالیا، کانادا، دانمارک، هلند، نیوزیلند و بحرین به اهداف مختلف در یمن حمله کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 04
کد خبر: ۲۲۶۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع آمریکا با انتشار بیانیه‌ای حملات تازه این کشور علیه یمن را تایید و اعلام کرد، آمریکا و انگلیس با حمایت استرالیا، کانادا، دانمارک، هلند، نیوزیلند و بحرین به اهداف حوثی‌ها حمله کردند.

 

وزارت دفاع آمریکا در بیانیه خود مدعی شد که حملات نیروهای آمریکایی و انگلیسی به اهداف یمن، 13 مکان ذخیره سازی سلاح را هدف قرار داده است.

 

پیش از این منابع آمریکایی گفته بودند که آمریکا و انگلیس با ۳۵ حمله به ۱۳ هدف را در نقاط مختلف یمن مورد حمله قرار داده‌اند.

 

در ادامه بیانیه پنتاگون با بیان اینکه در دفاع از جان انسان‌ها و جریان آزاد تجارت در یکی از مهم ترین آبراه های جهان تردید نخواهیم کرد، ادعا شده است که حملات اخیر باعث اختلال بیشتر و کاهش توانایی‌های "شبه نظامیان تحت حمایت ایران" شده است.

 

پنتاگون در ادامه تاکید کرده که این پیامی به حوثیهای یمن است که اگر حملات خود به کشتیهای بین المللی را متوقف نکنند با پیامدهای آن مواجه خواهند شد.

 

وزارت دفاع آمریکا در عین حال مدعی شده که واشنگتن به دنبال تشدید تنشها در منطقه نیست.

 

وزیر دفاع انگلیس نیز با بیان اینکه حملات یمنیها به کشتی‌های تجاری و نظامی در دریای سرخ غیرقانونی و غیرقابل قبول است از مشارکت نیروی هوایی سلطنتی این کشور در دور سوم حملات به یمن خبر داده است.

 

گرنت شاپس گفته: ما موفق شدیم سکوهای پرتاب و مکان‌های ذخیره‌سازی شرکت کننده در حملات حوثی‌ها را هدف قرار دهیم.

 

وزیر دفاع انگلیس در ادامه مدعی شده که حملات آمریکا و انگلیس به وخامت بیشتر توانایی‌های انصارالله یمن منجر شده است.

 

خبرگزاری آسوشیتدپرس درباره جزئیات این حملات از قول مقامات آمریکایی نوشته که ناوهای گراولی و کارنی با شلیک موشکهای تاماهاک در این حملات شرکت کردند و انگلیس با جنگنده‌های تایفون به مواضع یمن حمله کرده است.

 

مقامات آمریکایی همچنین می‌گویند که ناو هواپیمابر آیزنهاور نیز به سمت یمن موشک شلیک کرده است و بیش از ۲۰ جنگنده از این ناو برای مشارکت در حمله به پرواز درآمده‌اند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار