هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر

این حیوانات جاسوس هستند!

طبق قانون اول جاسوسی که می‌گوید: «هیچ‌وقت شبیه یک جاسوس نباش»، احتمالا حیوانات گزینه‌های بهتری برای جاسوسی محسوب می‌شوند و برخی از کشور‌ها هم علاوه بر آدم‌ها، حیوانات را هم برای جاسوسی تربیت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۱:۱۴ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در چند روز اخیر خبر جالبی در فضای مجازی دست به‌دست شد با این عنوان که «کبوتر مظنون به جاسوسی پس از ۸‌ماه از بازداشت پلیس هند آزاد شد».

ماجرا هم این بود که این کبوتر در نزدیکی بندری در بمبئی درحالی‌که ۲ حلقه به پاهایش بسته شده بود دستگیر شد. در این حلقه‌ها پیامی وجود داشت که به‌نظر می‌رسید به زبان چینی است و به همین دلیل پلیس هند این کبوتر را به ظن جاسوسی دستگیر و بازداشت کرد و کبوتر متهم به یک بیمارستان حیوانات منتقل شد. درنهایت هم معلوم شد که این کبوتر یک پرنده مسابقه‌ای در آب‌های آزاد بوده و از تایوان به هند رسیده و آزاد شد.

مشابه این اتفاق در سال۲۰۱۳برای یک لک لک هم افتاد. مقامات مصری یک لک لک را، نه‌فقط به‌خاطر بسته مشکوکی که با منقارش حمل می‌کرد، بلکه به‌خاطر تگی که روی آن جاسازی شده بود تا سرویس‌های امنیتی را با به صدا در آوردن آژیر خطر خبر کند، دستگیر کردند. اما این حیوان بی‌گناه بود و تگ روی بدن او توسط دانشمندان فرانسوی برای ردیابی تحرکاتش کار گذاشته شده بود.

اما همیشه هم این حیوانات بی‌گناه نیستند که به دام پلیس می‌افتند. در آوریل سال۲۰۱۹ یک نهنگ سفید گرسنه در آب‌های نروژ در حالی پیدا شد که مهارکننده و یک برچسب با عنوان «تجهیزات سن پترزبورگ» روی بدنش بود و همین باعث شد ماهیگیران نروژی به او شک کنند.

روسیه البته زیربار جاسوس بودن نهنگ نرفت و نهنگ هم تاکنون از صحبت کردن سرباز زده است! اما شواهد نشان می‌دهد که این نهنگ جاسوس کشور روسیه بوده است.

در دهه۱۹۶۰ هم سازمان اطلاعات آمریکا (سیا) به این نتیجه رسید که گربه‌ها برای انجام عملیات در زمین‌های گسترده و باز مناسبند؛ بنابراین رقمی معادل ۱۴میلیون دلار برای نصب ابزار شنود در بدن گربه‌ها هزینه کرد.

آن‌ها می‌خواستند گربه‌ها اطراف مأموران روس پرسه بزنند و اطلاعات جمع‌آوری کنند. اما همان روز نخست، نخستین گربه جاسوس توسط یک ماشین بیرون از سفارت شوروی در واشنگتن زیر گرفته شد و نقشه‌ها نقش برآب شد.

در طول جنگ دوم جهانی نیز یک دندان‌پزشک پیشنهاد داد یک میلیون خفاش را به ابزار آتش‌زای بسیار کوچک مجهز و در شهر‌های ژاپن رها کنند. سپس این خفاش‌ها در ساختمان‌ها لانه می‌ساختند و بعد منفجر می‌شدند و توفان آتش به پا می‌شد. در این مسیر آزمایش‌های متعددی انجام شد، مانند آتش گرفتن تصادفی یک بالگرد و سقوط آن، اما این ایده هرگز عملی نشد.

از دیگر نمونه‌های حیوانات جاسوس می‌توان به یک مرغ مگس‌خوار اروپایی با برچسب اسرائیلی اشاره کرد که در ماه می‌سال۲۰۱۲، در روستایی در مرز جنوب شرقی ترکیه توسط روستایی‌ها پیدا شد. روستایی‌ها گفته بودند که پرنده با خود ریزتراشه‌ای همراه داشته است.

در دسامبر سال۲۰۱۲ هم یک روزنامه سودانی اعلام کرد که دولت این کشور کرکسی را در شهر کرینک شکار کرده است که احتمالا برای اسرائیل جاسوسی می‌کرد و به پای آن یک برچسب عبری وجود داشته و مجهز به تجهیزات الکترونیکی بوده است.

در ایران هم در اکتبر سال۲۰۰۸، ۲کبوتر را شکار شدند که طبق گزارش‌ها از سایت هسته‌ای نطنز جاسوسی می‌کردند. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار