یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

ارسال موشک‌های «استینگر» آمریکایی به تایوان

ارسال موشک‌های «استینگر» آمریکایی به تایوان منابع خبری دوشنبه شب از ارسال سامانه‌های موشکی «استینگر» ساخت آمریکا به تایوان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۰۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تلاش‌های آمریکا برای تجهیز نظمی تایوان، منابع خبری دوشنبه شب گزارش کردند که ایالات متحده شماری موشک دوش پرتاب «استیگر» به این جزیره ارسال کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری «تاس» به نقل از روزنامه «تایپه تایمز»، ایالات متحده مجموعه دیگری از سامانه های موشکی استینگر را به تایوان فرستاد.

 

به غیر از موشک‌های استینگر، آخرین بسته کمکی ایالات متحده به تایوان شامل سامانه‌های راداری و همچنین سامانه‌های موشکی «هارپون» بود.

 

به گفته وزارت امور خارجه چین، آمریکا در چند سال گذشته تسلیحاتی به ارزش بیش از ۷۰ میلیارد دلار به این جزیره تحویل داده است.

 

تایوان که پایگاه‌های نظامی حساسی دارد در هفته‌های شاهد موجی از نفوذ پهپادهای چینی بوده‌اند. تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند.

 

«لای چینگ ته» رئیس جمهور جدید جزیره تایوان اخیرا با استقبال از یک هیات آمریکایی بر ضرورت «تعامل مستحکم» با واشنگتن تأکید کرد. لای چینگ ته لای در مقر حزب خود از این هیات آمریکایی استقبال کرد.

 

در حالی که تایوان از نظر دیپلماتیک توسط ایالات متحده به رسمیت شناخته نمی‌شود، اما واشنگتن شریک و تامین کننده اصلی تسلیحات این جزیره است.

 

چین حضور نظامی خود را اطراف تایوان حفظ و روزانه هواپیماهای جنگی و کشتی‌های نیروی دریایی را به اطراف این جزیره اعزام می‌کند.

 

«شی جین پینگ» رئیس‌ جمهور چین در سخنانی به مناسبت سال نوی میلادی گفت که اتحاد مجدد سرزمین مادری «رویداد تاریخی اجتناب ناپذیر» است.

 

رئیس جمهور چین اظهار داشت:«چین به یقین دوباره متحد خواهد شد و همه چینی‌ها در هر دو طرف تنگه تایوان باید به یک هدف مشترک متعهد باشند.»

 

«هوآ چونیینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین اخیرا گفت:«ایالات متحده باید تعاملات رسمی با تایوان را متوقف و از ارسال هرگونه پیام اشتباه به نیروهای جدایی‌طلب خودداری کند.» /فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار