ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

سازمان ملل: سودان به کابوس واقعی تبدیل شده است /

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل جلوگیری عمدی از امداد رسانی به مردم سودان را در حد جنایت جنگی خواند و گفت: سودان به کابوس واقعی تبدیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 02
کد خبر: ۲۳۰۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ از ۲۶ فرودین ماه گذشته که نبرد میان ارتش و نیرو‌های واکنش سریع در سودان شروع شده تاکنون هزاران تن جان خود را از دست داده و میلیون‌ها نفر آواره شده‌اند. این در حالی است که بخش قابل توجهی از شهروندان از دسترسی به خدمات بهداشتی و مواد غذایی محروم هستند و سازمان ملل به تازگی اعلام کرده‌است از جمعیت ۴۵ میلیونی سودان ۲۵ میلیون نفر با خطر گرسنگی و سوء تغذیه مواجه هستند.

«ولکر ترک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل گفت: جلوگیری عمدی از دسترسی ایمن سازمان‌های امدادی برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به مردم سودان می‌تواند در حد جنایت جنگی باشد.

وی در سخنرانی خود در شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو تصریح کرد: سودان به یک کابوس واقعی تبدیل شده‌است و جلوگیری عمدی از دسترسی ایمن سازمان‌های امدادی برای ارائه کمک بشردوستانه به غیرنظامیان سودانی نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.

به نوشته روزنامه «المشهد السودانی» چاپ خارطوم، وی از ارتش و نیرو‌های واکنش سریع خواست به تعهدات قانونی خود پایبند باشند و پیش از اینکه تلفات جانی شهروندان افزایش یابد گذرگا‌هایی ایمن برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به شهروندان سودانی ایجاد شود.

کاروان‌های حامل کمک‌های بشردوستانه به یغما می‌روند و کارکنان سازمان‌های امدادی هدف حملات قرار می‌گیرند، این درحالی است که سازمان‌های بین المللی و غیر دولتی برای ورود محموله‌های بشردوستانه به سودان با مشکلات اداری مواجه هستند.

جمعیت حامی آوارگان در داخل سودان سه شنبه هفته گذشته با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: میلیون نفر در اقلیم دارفور در آستانه مرگ به دلیل گرسنگی قرار گرفته‌اند چراکه دولت، ورود کمک‌های بشردوستانه از طریق چاد را ممنوع کرده است.

اقلیم دارفور تحت کنترل نیرو‌های واکنش سریع قرار دارد و دولت سودان رسما اعلام کرده است: امارات از نیرو‌های واکنش سریع حمایت می‌کند و یک پل هوایی از ابوظبی به آنجامنا ایجاد شده و کمک‌های تسلیحاتی امارات از طریق چاد در اختیار نیرو‌های واکنش سریع قرار می‌گیرد. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار