وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

سازمان ملل: سودان به کابوس واقعی تبدیل شده است /

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل جلوگیری عمدی از امداد رسانی به مردم سودان را در حد جنایت جنگی خواند و گفت: سودان به کابوس واقعی تبدیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 02
کد خبر: ۲۳۰۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ از ۲۶ فرودین ماه گذشته که نبرد میان ارتش و نیرو‌های واکنش سریع در سودان شروع شده تاکنون هزاران تن جان خود را از دست داده و میلیون‌ها نفر آواره شده‌اند. این در حالی است که بخش قابل توجهی از شهروندان از دسترسی به خدمات بهداشتی و مواد غذایی محروم هستند و سازمان ملل به تازگی اعلام کرده‌است از جمعیت ۴۵ میلیونی سودان ۲۵ میلیون نفر با خطر گرسنگی و سوء تغذیه مواجه هستند.

«ولکر ترک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل گفت: جلوگیری عمدی از دسترسی ایمن سازمان‌های امدادی برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به مردم سودان می‌تواند در حد جنایت جنگی باشد.

وی در سخنرانی خود در شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو تصریح کرد: سودان به یک کابوس واقعی تبدیل شده‌است و جلوگیری عمدی از دسترسی ایمن سازمان‌های امدادی برای ارائه کمک بشردوستانه به غیرنظامیان سودانی نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.

به نوشته روزنامه «المشهد السودانی» چاپ خارطوم، وی از ارتش و نیرو‌های واکنش سریع خواست به تعهدات قانونی خود پایبند باشند و پیش از اینکه تلفات جانی شهروندان افزایش یابد گذرگا‌هایی ایمن برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به شهروندان سودانی ایجاد شود.

کاروان‌های حامل کمک‌های بشردوستانه به یغما می‌روند و کارکنان سازمان‌های امدادی هدف حملات قرار می‌گیرند، این درحالی است که سازمان‌های بین المللی و غیر دولتی برای ورود محموله‌های بشردوستانه به سودان با مشکلات اداری مواجه هستند.

جمعیت حامی آوارگان در داخل سودان سه شنبه هفته گذشته با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: میلیون نفر در اقلیم دارفور در آستانه مرگ به دلیل گرسنگی قرار گرفته‌اند چراکه دولت، ورود کمک‌های بشردوستانه از طریق چاد را ممنوع کرده است.

اقلیم دارفور تحت کنترل نیرو‌های واکنش سریع قرار دارد و دولت سودان رسما اعلام کرده است: امارات از نیرو‌های واکنش سریع حمایت می‌کند و یک پل هوایی از ابوظبی به آنجامنا ایجاد شده و کمک‌های تسلیحاتی امارات از طریق چاد در اختیار نیرو‌های واکنش سریع قرار می‌گیرد. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار