قرارداد دوجانبه برای خرید و فروش برق-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

قرارداد دوجانبه برای خرید و فروش برق

قرارداد دوجانبه برق به قراردادی اطلاق می شود که به واسطه آن، مشترکین می توانند برق مورد نیاز خود را از شرکت های خرده فروشی یا بورس انرژی تامین کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۰۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  از آنجایی که فرآیند خرید برق از شرکت های خرده فروشی آسان تر از بورس انرژی است و همچنین مزایای بیشتری را نصیب مشترکین می کند، آن ها ترجیح می دهند که به سراغ شرکت های فعال در این زمینه بروند. یکی از این شرکت ها به نام شرکت آب و برق کیش شناخته می شود که قرارداد دوجانبه میان او و مشترکین، کاملا تحت نظارت وزارت نیرو و دولت منعقد می شود.

 

 

چرا مشترکین به سراغ خرید برق می روند؟

هنگامی که صحبت از قرارداد دوجانبه خرید برق می شود این سوال در ذهن اغلب افراد ایجاد می شود که چرا مشترکین باید برق را خریداری کنند و نمی توانند برق موردنیاز خود را به طور مستقیم از شرکت توزیع نیروی برق یا  برق منطقه ای تامین کنند؟ بر اساس مصوبه ای که در تاریخ 27/12/ 1401 از سوی وزارت نیرو ابلاغ شد، تمام مشترکینی که دیماند قراردادی آن ها بیشتر از 1 مگاوات است باید برق موردنیاز خود را از طریق بورس انرژی یا انعقاد قرارداد دوجانبه با شرکتهای خرده فروشی برق تامین کنند. عدم خرید برق از طریق روشهای مذکور هزینه زیادی به مشترکین تحمیل خواهد کرد.

 

بعد از ابلاغیه فوق و الزام صنایع به تامین برق از طریق دو راهکار مذکور، اغلب آن ها تصمیم گرفتند به جای آنکه برق را از طریق بورس انرژی تامین کنند به سراغ شرکت های خرده فروشی برق بروند. عقد قرارداد با شرکت هایی همچون پاسارگاد کیش، مزایای زیادی به همراه دارد. نخست آنکه قرارداد دوجانبه فروش برق کاملا تحت نظارت مستقیم وزارت نیرو و دولت منعقد می شود. همچنین مفادی که در این قرارداد ذکر شده انعطاف زیادی در خصوص تامین برق، روش های تسویه، میزان مصرف در دوره و ... دارد.

 

نکته مهمی که در خصوص خرید برق از طریق شرکت های خرده فروش وجود دارد این است که فعالیت این شرکت ها کاملا قانونی و رسمی است و ثبات قیمت، اطمینان از تامین برق بر اساس مصرف واقعی و شرایط پرداختی منعطف از مزایای آن است که در نهایت منجر به افزایش حاشیه سود مشترکین نسبت به نرخهای دولتی خواهد شد.

 

 

مزایای عقد قرارداد دوجانبه برق با شرکت پاسارگاد کیش

کاهش هزینه ها نسبت به تامین برق از شرکتهای توزیع و برق منطقه ای

طبق ابلاغیه ای که در خرداد 1402 منتشر شد، توانیر تمام صنایع را ملزم به خرید برق کرد، این نکته هم ذکر شد که اگر یک صنعت تصمیم بگیرد خرید برق را از طریق قرارداد دوجانبه با شرکت های خرده فروش یا بورس انرژی انجام ندهد و برق موردنیاز خود را از طریق شرکتهای توزیع یا برق منطقه ای تامین کند، ملزم به پرداخت بهای برق بر مبنای حداکثر نرخ بازار عمده فروشی با اعمال ضریب 1.2 خواهد بود. قطعا این موضوع می تواند هزینه مصرف برق صنایع را به طور حیرت آوری افزایش دهد. به همین دلیل پیشنهاد می شود برای تامین برق مورد نیاز به سراغ شرکت هایی همچون آب و برق پاسارگاد کیش بروید و از کاهش هزینه ها نسبت به تعرفه برخوردار شوید. نرخ برقی که از طریق این شرکت تامین می شود بسیار ارزان تر از تعرفه های دولتی می باشد.

 

انعطاف ویژه در شرایط قرارداد

یکی از ویژگی های مثبت شرکت پاسارگاد کیش، انعطاف پذیری بسیار بالا در قراردادهای دوجانبه است. این انعطاف می تواند در خصوص شرایط پرداخت و تسویه، نوع خرید و ... باشد. پیشنهاد می کنیم قبل از خرید برق از شرکت های خرده فروشی به وب سایت آن ها مراجعه کنید و با تمام شرایط آن ها آشنا شوید. این شرکت علاوه بر تامین برق مصرفی مجموعه شما، با ارائه ی خدمات مشاوره ای رایگان، شما را در یافتن مناسبترین راهکار تامین برق یاری خواهد کرد.

 

عدم تغییر در کیفیت برق

شاید این سوال یا ابهام در ذهن خوانندگان این مطلب وجود داشته باشد که آیا خرید برق از طریق شرکت های خرده فروش، باعث تغییر در کیفیت برق می شود؟ بدون شک پاسخ این سوال منفی است ! کیفیت برق ارائه شده نسبت به حالت قبل تغییری نداشته و علاوه بر آن مشترکین با خرید برق از طریق قرارداد دوجانبه از مزایایی همچون قرارگیری در اولویت آخر خاموشی نیز برخوردار خواهند شد. خرید برق فرآیندی مالیو بازرگانی است که نتیجه ی آن حصول سود مالی برای مشترکین خواهد بود. شرکت پاسارگاد جزو شرکت های شناخته شده و باسابقه در این امر محسوب می شود که قادر است برق موردنیاز مشترکین با راهکارهای متنوع و هوشمندانه تامین کند.

 

 

مقایسه قراردادهای دوجانبه و بورس انرژی

قرارداد دوجانبه

  • خریداران و فروشندگان بر اساس مفاد مندرج در قرارداد اقدام به مذاکره با یکدیگر می کنند و بر سر تمام موارد به توافق می رسند. این موضوع از بروز مشکلات احتمالی در آینده جلوگیری خواهد کرد.
  • اعلام مصرف برق در قراردادهای دوجانبه در انتهای دوره ی مصرف و بر اساس ارقام واقعی کنتور صورت گرفته و از زیان ناشی از خرید نادرست جلوگیری می شود.
  • مشترکین مبلغ برق مصرفی را بعد از اتمام دوره به شرکت پرداخت می کنند. در واقع می توان گفت که مبلغ بر اساس قرارداد و توافقات انجام گرفته تعیین می شود و به صورت غیرنقدی است.
  • در انعقاد قرارداد دوجانبه نیازی به اخذ کد بورسی یا پرداخت کارمزد معامله نیست.
  • در انعقاد قرارداد دوجانبه مشترک می تواند از خدمات مشاوره ای فروشند استفاده کرده و خرید خود را بر اساس بهینه ترین میزان ممکن انجام دهد.

 

بورس انرژی

  • خریداران و فروشندگان برق، به طور مستقیم با یکدیگر در ارتباط نیستند و صرفا با شرکت های کارگزاری طرف حساب هستند و امکان استفاده از مشاوره وجود نخواهد داشت.
  • خریداران و فروشندگان باید مقررات بورس را کاملا بپذیرند و اقدام به دریافت کدبورسی و پرداخت کارمزد کنند. در غیر این صورت امکان انجام معامله از آن ها سلب خواهد شد.
  • تسویه و پرداخت مبلغ به شکل نقدی و قبل از آغاز دوره می باشد. به همین دلیل مشترکین باید میزان مصرف برق را پیش از شورع دوره ی مصرف تخمین بزنند.

توجه داشته باشید که ریسک خرید از طریق بورس انرژی بسیار زیاد است. اما خرید برق از طریق شرکت های خرده فروشی امری کم ریسک و گاها بی ریسک تلقی می شود.

ارسال نظر