به گزارش راهبرد معاصر ، سید«علی آقازاده» عصر دوشنبه در جمع کارگران هپکو، افزود: بیشتر مطالبات و خواستههای کارگران هپکو به حق است؛ اما این خواستهها باید از مسیر قانونی پیگیری شود و مسئولان استان با برخی رفتارهایی که موجب سلب امنیت میشود، مخالف هستند.
وی ادامه داد: قرارداد ۴۰ دستگاه گریدر روز گذشته برای کارسازی در شرکت هپکو اراک پیگیری شده و اجرایی شدن آن در دستور کار مسئولان استان قرار دارد.
استاندار مرکزی بیان کرد: حلقه مدیریت ارشد استان در پیگیری مطالبات کارگران شرکت هپکو از هیچ تلاشی فروگذار نمیکنند و انتظار است که کارگران از انجام اقدامهایی که به امنیت عمومی خدشه وارد میکند خودداری کنند.
آقازاده ادامه داد: شرکت هپکو جولانگاه بهرهبرداریهای سیاسی نیست و این اعتقاد وجود دارد که انتقادهای کارگران این شرکت صنفی است و نباید اجازه داد عدهای از این فضا سوء استفاده کنند.
وی گفت: دولت با وجود تمامی تنگناها و مشکلات اقتصادی ناشی از تحریمهای ظالمانه دشمنان علیه جمهوری اسلامی احقاق حق کارگران شرکت هپکو را در دستور کار خود قرار داده و بر این اساس تاکنون تصمیم های مناسبی برای این شرکت گرفته شده است.
استاندار مرکزی اظهار داشت: مسئولان از کارگران شرکت هپکو میخواهندصبر پیشه کنند تا مدیرعامل جدیدی که بهتازگی سکان هدایت این واحد صنعتی را به دست گرفته است بتواند شرایط را مدیریت کند.
آقازاده افزود: تاکنون نشستهای مختلفی در سطح ملی و استانی برای پیگیری حقوق به حق کارگران شرکت هپکو و ثبات رونق تولید و کار در این واحد صنفی برگزار شده و میطلبد که کارگران اجازه دهند مشکلات یک به یک حل شود.
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی نیز در این آیین گفت: کارگران شرکت هپکو از جمله اقشار خدوم و پایبند به نظام و انقلاب اسلامی هستند که همواره در سنگرهای اقتصادی حضور فعال داشتهاند.
سردار«محسن کریمی» افزود: انتقاد حق کارگران است ولی این انتقادها نباید بهانه ای برای مغرضان شود و زمینه بهرهبرداری به دشمنان اسلام و انقلاب را فراهم کند.
وی ادامه داد: خواستههای کارگران شرکت هپکو بهحق است و مسئولان پیگیری مطالبات این افراد را در دستور کار خود قراردادهاند.
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی از کارگران شرکت هپکو اراک خواست همچون گذشته با پایبندی به آرمانهای امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی سنگر اقتصادی را حفظ کنند.
در لحظه مخابره خبر مسیر ریل راهآهن اراک بازگشایی و قطار به راه خود ادامه داد.
کارگران هپکو خواستار تعیین تکلیف حقوق و مزایای معوقه و سهامداری عمده این واحد صنعتی هستند و از مسئولان درخواست دارند تا مطالبات صنفی آنان پیگیری شود.
هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشینآلات راهسازی در اراک تاسیس و از سال ۱۳۵۴شروع به فعالیت کرد.
این شرکت مادرتخصصی ۲۵ نوع ماشینآلات راه ازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید می کند که هشت نوع از محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی چون ژاپن، آلمان، سوئد تولید میشود.
شرکت هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد.
منبع :ایرنا