زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

واکنش حزب‌الله لبنان به ترور و شهادت «ابوباقر الساعدی»

حزب‌الله لبنان با انتشار بیانیه‌ای در واکنش به ترور و شهادت «ابوباقر الساعدی» یکی از فرماندهان کتائب حزب‌الله عراق توسط آمریکایی‌ها اعلام کرد این تجاوز آمریکا به‌مثابه نقض آشکار حاکمیت و امنیت عراق است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 08
کد خبر: ۲۲۷۴۵۶

بهگزارش راهبرد معاصر؛ حزب‌الله لبنان در بیانیه خود اعلام کرد: «ما به شدت جنایت ترور ابوباقر الساعدی و همراهانش توسط نیروهای آمریکایی در عراق را محکوم می‌کنیم و آن را تداوم جنایت‌های سابق و تجاوزات مکرر آن علیه ملت‌های ما در عراق، سوریه و یمن قلمداد می‌کنیم.»

 

براساس گزارش شبکه خبری العهد، حزب‌الله لبنان همچنین اعلام کرد این حمله آمریکا به‌مثابه نقض آشکار حاکمیت، امنیت و ثبات عراق است.

 

در این بیانیه همچنین آمده است: جنبش‌های مقاومت در منطقه به مجاهدان عراقی اعتماد کامل دارند. این ترور ناجوانمردانه تعهد و پایبندی مجاهدانی که بر رویکرد مقاومت پافشاری دارند و حامی و پشتیبان ملت مظلوم فلسطین هستند، برای تداوم این راه محکم‌تر از قبل خواهد کرد.

 

در بیانیه حزب‌الله لبنان همچنین آمده است: به برادرانمان در کتائب حزب‌الله عراق و نیز اعضای خانواده شهدا تسلیت عرض می‌کنیم و از خداوند متعال برای شهدا علو درجات و برای خانواده شریف آنها طلب صبر می‌کنیم.

 

پیشتر منابع عراقی اعلام کردند، در جریان حمله به یک خودرو در شرق بغداد «ابوباقر الساعدی» از فرماندهان کتائب حزب‌الله عراق به شهادت رسید. منابع عراقی گزارش کردند، شهید ابوباقر الساعدی، مسئول حملات راکتی و ارکان العلیاوی، مسئول اطلاعات کتائب حزب‌الله عراق به پایگاه‌های آمریکا بود.

 

یک مقام آمریکایی هم تایید کرد که نیروهای آمریکایی شامگاه چهارشنبه در عراق حملاتی را انجام دادند. شبکه خبری سی‌بی‌اس به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی گزارش کرد: «آمریکا علیه یکی از رهبران ارشد کتائب حزب‌الله عراق حمله پهپادی انجام داد.»

خبرنگار الجزیره در بغداد نیز گزارش کرد ورودی‌های منطقه الخضراء عراق (منطقه سبز) بسته شدند./ ایسنا

ارسال نظر