شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

موافقت دادگاه سوئد با اخراج فرد توهین‌کننده به قرآن کریم

دادگاه مهاجرت سوئد تایید کرد، یک مرد عراقی‌الاصل که سال گذشته در انظار عمومی اقدام به اهانت به قرآن کریم کرد، باید از این کشور اخراج شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 08
کد خبر: ۲۲۷۴۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقام های مهاجرتی سوئد از تمدید مجوز اقامت «سلوان مومیکا» عراقی‌الاصل در اکتبر ۲۰۲۳ امتناع کردند اما دستور اخراج او به دلایل امنیتی به تاخیر افتاده بود.

 

به گزارش خبرگزاری آناتولی، این حکم پس از آن صار شد که مشخص شده این فرد اطلاعاتی نادرست درباره درخواست مهاجرتی‌اش ارائه کرده بود. با این حال دادگاه سوئد گفته است «اخراج این فرد به عراق امکان اجرای فوری ندارد، چون او با خطر پیگرد در زادگاهش مواجه است.»

 

فرد هتاک به حکم اخراج خود اعتراض داشت، اما درخواست استیناف او از سوی قضات رد شد. قطعیت حکم او پس از آن مشخص شد که کاشف به عمل آمد او اطلاعات نادرستی را در فرم پناهندگی خود آورده بود. مقام‌های مهاجرتی سوئد نوامبر گذشته تصمیم گرفتند که اقامت این فرد را تمدید نکنند. فرد هتاک هم گفته بود که قصد ندارد از سوئد برود.

 

سلوان مومیکا مهاجر عراقی‌ الاصل ساکن استکهلم ۲۸ ژوئن گذشته با حمایت پلیس سوئد اقدام به قرآن‌سوزی کرد که در پی آن، این هتک حرمت به قرآن چند بار دیگر هم در این کشور تکرار شد که موجی از اعتراضات را در سراسر جهان برانگیخت.

 

بسیاری از کشورها به نشانه اعتراض، دیپلمات‌های سوئدی را احضار و مراتب اعتراض خود را به آنها اعلام کردند./ ایسنا

ارسال نظر