اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

متهمان دادگاه منافقین چه کسانی هستند؟

بهزاد نصیری متهم ردیف چهل و یکم دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای سازمان مجاهدین (منافقین) است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 09
کد خبر: ۲۲۷۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهزاد نصیری متهم ردیف ۴۱ پرونده نام دارد.

او که در سال ۱۳۶۰ به استخدام وزارت ارشاد در آمده بود، برای گمراهی نیرو‌های انقلاب، در پوشش مترجم برای دفتر خبرگزاری فرانسه در تهران، در عمل به فعالیت و همکاری با گروهک تروریستی منافقین می‌پردازد که به سرعت ماهیت فعالیت‌های اصلی او افشاء و در سال ۱۳۶۱ دستگیر و به ۸ سال حبس، محکوم می‌شود، اما در ادامه در سال ۱۳۶۴، در مدت مرخصی از زندان، متواری شده و به صورت غیرقانونی به خارج از کشور عزیمت می‌کند.

همسر او (به نام مریم خرمشاهی) نیز در عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان، کشته می‌شود.

همچنین او مسئول مرکز ۱۳ شاخه نظامی منافقین در عراق بوده و در طراحی عملیات‌های خمپاره‌زنی به نام راه‌گشایی، شرکت فعال داشته است. در ضمن او سابقه‌ی عضویت در کمیسیون به اصطلاح روابط خارجی را نیز دارد. از جمله اقدامات این کمیسیون، سازماندهی تظاهرات ساختگی در کشور‌های غربی، حمله به سفارتخانه‌های رسمی جمهوری اسلامی ایران و همچنین جذب نیرو است.

بهزاد نظیری، از افراد فعال در عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان نیز بوده و در حال حاضر نیز عضو کمیسیون خارجی شورای تروریستی موسوم ملی مقاومت است.

بهزاد نظیری در عملیات‌های تروریستی به اصطلاح راه گشایی که منجر به شهید و مصدوم شدن جمع زیادی از مردم و همچنین وارد آمدن خسارات مالی فراوان به اموال خصوصی و عمومی شده، نیز نقش طراح و هادی تیم تروریستی داشته است.

ضمناً او تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز شماره A-۴۷۴/۶-۲۰۰۲ است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر