حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

جدیدترین موضع چین درباره برجام / گفتگوی باقری با همتای چینی درباره دریای سرخ و غزه

معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران با بیان اینکه تهران برای حفظ ایمنی دریانوردی در آب‌های دریای سرخ اهمیت زیادی قائل است، تاکید کرد که تنها با پایان حملات به نوار غزه می‌توان شرایط مناسبی برای بازگرداندن ثبات به دریای‌سرخ ایجاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 09
کد خبر: ۲۲۷۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ از وزارت امور خارجه چین، «علی باقری‌کنی» که به پکن سفر کرده است، در دیدار با «ما جائوزو» افزود: تهران معتقد است که حملات اسرائیل به نوار غزه هرچه سریع‌تر باید پایان یابد. ما همچنین با تحمیل هر راه‌حلی به مردم فلسطین مخالف هستیم.

وی اظهار داشت: تهران مایل به حل مساله هسته‌ای ایران از مسیر‌های سیاسی و دیپلماتیک بوده و امیدوار است همه طرف‌های ذی‌ربط با نشان دادن صداقت و جدیت به تعهدات خود عمل کنند.

باقری‌کنی همچنین گفت: تهران مایل به تقویت ارتباطات و هماهنگی با پکن برای ترویج مشترک صلح و ثبات منطقه‌ای و جهانی است.

چین همواره از حفظ برجام حمایت می‌کند

«ما جائوزو» معاون وزیر امور خارجه چین نیز در دیدار با «علی باقری‌کنی» با قدردانی از عملکرد تهران در حفظ ارتباط خود با طرف‌های مربوطه، اظهار داشت: چین همواره از حفظ برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) حمایت کرده و طور فعال روند حل و فصل سیاسی پرونده هسته‌ای ایران را ترویج می‌کند.

این مقام چینی گفت: چین از ادامه همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال می‌کند.

وی با بیان اینکه پکن قاطعانه از آرمان‌های راستین مردم فلسطین حمایت می‌کند، اذعان داشت که پکن مایل به همکاری با تهران و سایر کشور‌های اسلامی در راستای حل سریع، جامع و پایدار مساله فلسطین است.

معاون وزیر امور خارجه چین در رابطه با وضعیت دریای سرخ نیز اظهار داشت: وضعیت کنونی این دریا ناشی از حملات اسرائیل به نوار غزه است.

ما جائوزو افزود: پکن از همه طرف‌های ذی‌ربط می‌خواهد که به طور مشترک از ایمنی آبراه‌های دریای سرخ مطابق با قوانین بین‌المللی محافظت کنند و به حاکمیت و تمامیت ارضی کشور‌های حاشیه دریای سرخ احترام بگذارند. / ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار