ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی

هلاکت ۷ نظامی صهیونیست توسط نیروهای القسام

نیروهای شاخه نظامی جنبش حماس امروز جمعه موفق شدند در یک عملیات در شهر خانیونس، هفت نفر از نظامیان صهیونیست را به کام مرگ بکشانند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 10
کد خبر: ۲۲۷۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، گردان‌های القسام (شاخه نظامی جنبش حماس) امروز جمعه خبر داد که در منطقه «عبسان الکبیره» واقع در شرق شهر خانیونس، هفت نظامی اسرائیلی را از پای درآورده است. سربازان صهیونیست در جریان انفجار بمبهای ضد نفر کشته شده‌اند.

 

ابوعبیده سخنگوی گردانهای القسام (شاخه نظامی جنبش حماس) یکشنبه هفته جاری خبر داد که طی روزهای گذشته، ۱۵ سرباز اسرائیلی را از پای درآورده‌اند و در ۱۷ مأموریت نظامی، دهها نظامی کشته و زخمی شده‌اند.

 

ابوعبیده با اشاره به انهدام ۴۳ خودروی نظامی اسرائیلی، گفت که نیروهای القسام، کنترل چهار پهپاد متعلق به صهیونیستها را به دست گرفته‌اند.

 

وزارت جنگ اسرائیل درباره جزئیات تلفات صهیونیست‌ها اخیرا خبر داد که «از میان نظامیان زخمی‌ ۱۶۵۸ نفر جراحت جزئی و ۷۲۸ نفر زخمی‌های متوسط دارند؛​​ حال ۴۲۹ مجروح دیگر هم وخیم است».

 

با تداوم حملات جنگنده‌ها و نظامیان اسرائیلی، نیروهای مقاومت فلسطین از جمله گردان‌های القسام مقابله با اشغالگران را در بیش از یک محور در نوار غزه تقویت کرده و همچنان از ارتش اسرائیل تلفات می‌گیرند؛ به‌طوری که محافل رسانه‌ای تل‌آویو می‌گویند آمار تلفات اصلی بسیار بیشتر از تعداد اعلام‌شده است.

 

امروز ۱۲۶ روز از جنگ علیه غزه می‌گذرد و طی آن جنگنده‌های رژیم صهیونیستی، منازل مسکونی را ویران، مراکز پزشکی و بیمارستان‌ها را بمباران و زیرساخت‌های حیاتی این باریکه را هدف قرار می‌دهند. ارتش رژیم اشغالگر بامداد امروز هم بار دیگر بیمارستان أمل در خان یونس را هدف قرار داد.

 

وزارت بهداشت غزه نیز خبر داد که «اشغالگران طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۳ قتل عام در نوار غزه انجام دادند که منجر به برجای ماندن ۱۰۷ شهید و ۱۴۲ زخمی شده است»،

 

علی‌رغم افزایش تلفات میدانی نظامیان صهیونیست در نبردهای زمینی با نیروهای مقاومت فلسطین، نخست‌وزیر این رژیم در آخرین مواضعش بر ادامه جنگ پافشاری و تهدید کرد که علی‌رغم امتناع آمریکا از تایید تداوم حمله زمینی به غزه، این عملیات را تا شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه و پناهگاه آوارگان فلسطینی گسترش خواهد داد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار