اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

حمله تروریستی به یک مقر پلیس در پاکستان

حمله تروریستی به یک مقر پلیس در پاکستان در چندماه گذشته حملات تروریستی در پاکستان افزایش یافته است و گروه‌های تروریستی در چند حمله مقر نیرو‌های امنیتی را مورد هدف قرار داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 12
کد خبر: ۲۲۷۸۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری در پاکستان از حمله تروریستی به یک مرکز پلیس این کشور در منطقه «میانوالی» در ایالت پنجاب خبر دادند.

 

سایت خبری «داون نیوز» نوشت حمله تروریستی به یک مقر پلیس پاکستان در منطقه «میانوالی» از نواحی ایالت پنجاب این کشور خنثی شد.

 

در این حمله که گروهی از تروریست‌های ناشناس متشکل از ۱۲ الی ۱۵ نفر به مقر پلیس «قبول خیل» در شهر میانوالی حمله کردند، پاسخ به موقع نیرو‌های امنیتی منجر به درگیری طولانی و متواری شدن تروریست‌ها از محل حادثه شد.

 

منابع پلیس تایید کردند: عملیات تعقیب و جستجوی این تروریست‌های ناشناس با کمک نهاد‌های اطلاعاتی و همچنین ارتش پاکستان آغاز شده است.

 

گفتنی است در چندماه گذشته تعداد حملات تروریستی در پاکستان بطور نگران کننده‌ای افزایش یافته و گروه‌های تروریستی در چند حمله بزرگ مقر نیرویی امنیتی را مورد هدف قرار داده اند.

 

اوایل بهمن نیز حمله گروهی از تروریست‌های تجزیه طلب بلوچ به شهر «مچ» در ایالت بلوچستان منجر به درگیری چند روزه نیرو‌های امنیتی با تروریست‌ها شد.

 

ارتش پاکستان موفق شد پس از سه روز عملیات، ۲۳ تروریست را در این شهر به هلاکت رسانده و عملیات گروه‌های تجزیه طلب بلوچ برای کنترل شهر «مچ» را خنثی کند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار