عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

پزشک سابق کاخ سفید: بایدن بدلیل مشکلات عقلی باید برکنار شود

پزشک سابق کاخ سفید: بایدن بدلیل مشکلات عقلی باید برکنار شود همزمان با تشدید نگرانی‌ها در آمریکا درباره سلامتی جو بایدن، یک عضو کنگره و پزشک سابق کاخ سفید خواستار برکناری او به دلیل ناتوانی جسمی و ذهنی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 12
کد خبر: ۲۲۷۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا رونی جکسون گفت که گزارش اخیر بازرس ویژه رابرت هور تأییدی دیگر بر «وضع روانی رو به زوال» جو بایدن است.

 

رابرت هور بازرس ویژه‌ وزارت دادگستری آمریکا که در ماه‌های گذشته مشغول رسیدگی به پرونده پیدا شدن اسناد محرمانه در خانه و دفتر شخصی رئیس‌جمهور بود، در گزارش اخیر خود بایدن را مردی «سالخورده، خوش‌نیت با حافظه ضعیف» خواند و گفته او شاید فراموش کرده که چندین سال یک سند محرمانه را در پارکینگ گذاشته بود.

 

جکسون که سابقه فعالیت ۱۴ ساله به عنوان پزشک کاخ سفید را دارد، هشدار داد که حافظه «به طور قابل توجه محدودِ» بایدن، برای آمریکا هم «غم انگیز» و هم «ترسناک» است.

 

این قانونگذار کنگره در مصاحبه با وبگاه «بریتبارت» گفت که «من از قبل از اینکه رئیس‌جمهور شود گفته بودم که این مرد از نظر شناختی، برای رئیس‌جمهور شدن مناسب نیست. گفتم که وضع او بدتر خواهد شد و همینطور شده است».

 

جکسون تصریح کرد: «باور نکردنی است که آنها می‌گویند که او هنوز از نظر شناختی برای محاکمه مناسب نیست. او فرمانده کل ما است، رئیس دولت ما است و اگر نمی‌تواند به دلیل مسائل شناختی‌اش محاکمه شود، (پس) نمی‌تواند رئیس جمهور ایالات متحده باشد».

 

وی وضع آمریکا را «بد» توصیف کرد و افزود: «ما در شرایطی هستیم که حتی معدود افرادی که نمی‌خواستند بپذیرند هم اعتمادشان به این مرد از دست رفته است... دشمنانمان در خارج، به آنچه در حال رخ دادن است نگاه می‌کنند».

 

پزشک سابق کاخ سفید معتقد است که برای تشخیص بیماری بایدن، لازم نیست متخصص باشید و ابهام در «گفتار، خیره شدن، راه رفتن، فراموشی، سردرگمی، همه اینها علائم فیزیکی و ذهنی (اوضاع بد بایدن) است».

 

او با بیان اینکه نمی‌داند بایدن دچار زوال عقل، پارکینسون یا آلزایمر است، افزود: «تنها چیزی که می‌دانم این است که او دارای افت شدید شناختی است و با گذشت زمان (اوضاعش) بدتر می‌شود نه بهتر».

 

از نظر این عضو کنگره، وضع رئیس‌جمهور ۸۱ ساله آمریکا «به نقطه‌ای رسیده است که آنها باید استفاده از متمم ۲۵ را در نظر بگیرند».

 

طبق این متمم قانون اساسی آمریکا، اکثریت کابینه درصورت عدم کفایت، ناتوانی یا مرگ رئیس‌جمهور می‌توانند به انتصاب معاون وی به عنوان رئیس‌جمهور رأی دهند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار