گفت‌وگوی تلفنی پرتنش میان بایدن و نتانیاهو-راهبرد معاصر

گفت‌وگوی تلفنی پرتنش میان بایدن و نتانیاهو

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که گفت‌وگوی تلفنی شامگاه یکشنبه میان رئیس جمهور آمریکا و نتانیاهو پرتنش بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۳ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 11
کد خبر: ۲۲۷۸۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، کاخ سفید شامگاه یکشنبه از گفت‌وگوی تلفنی میان «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی خبر داد.

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که این گفت‌وگوی تلفنی پرتنش برگزار شده است.

 

بر اساس اعلام کاخ سفید، بایدن به نتانیاهو درباره استفاده از پیشرفت حاصل شده در مذاکرات برای آزادی تمام اُسرا در غزه در اسرع وقت تاکید کرده است.

 

بایدن همچنین از نتانیاهو خواسته تا گام‌های فوری و مشخصی را برای افزایش کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان در غزه اتخاذ کند.

 

شبکه 12 رژیم صهیونیستی نیز خبر داد که رئیس جمهور آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی خود با نتانیاهو از نگرانی خود درباره عملیات نظامی اسرائیل در رفح بر اوضاع انسانی در غزه خبر داده است.

 

بر اساس گزارش‌ها، بایدن در این گفت‌وگو تاکید کرد که عملیات نظامی در رفح بدون فراهم شدن طرحی برای تضمین امنیت و سلامت بیش از یک میلیون فلسطینی در این منطقه، انجام نشود.

 

کاخ سفید اضافه کرد که بایدن به نتانیاهو تاکید کرده که شکست حماس و تضمین طولانی مدت امنیت اسرائیل، هدف مشترک است.

 

باوجود گذشت ۱۲۸ روز از جنگ علیه غزه و افزایش تلفات ارتش رژیم اسرائیل که موجب عقب‌نشینی گردان‌ها و تیپ‌های نظامی شده، نتانیاهو از چند روز گذشته با رد شروط حماس برای آتش‌بس مدعی شده که حمله زمینی را تا رفح ادامه داده و ظرف ۲ هفته آینده عملیات در این شهر جنوبی غزه را آغاز خواهد کرد.

 

این تصمیم موجب اعتراضات بسیاری شده و حتی مقامات ارتش اسرائیل را هم به مخالفت واداشته است. رئیس ستاد کل ارتش هرتزی هالوی تاکید کرده که «عملیات در رفح مستلزم فراهم شدن شرایط مساعد از جمله عملیات تخلیه و هماهنگی با مصر است».

 

نخست‌وزیر کابینه تل‌آویو بنیامین نتانیاهو امروز یکشنبه ۱۱ فوریه در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی ای‌بی‌سی مدعی شد که «ما مسیر امنی را برای غیرنظامیان فراهم خواهیم کرد تا بتوانند آنجا را ترک کنند؛ عدم ورود به رفح به معنای شکست در جنگ و ابقای حماس در آنجاست»./ فارس

ارسال نظر