عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

چند تمرین ساده که به تقویت حافظه و تمرکز کمک می‌کند

درگیر کردن خود با تمرینات مغز، مانند تکمیل یک جدول سودوکو، توانایی‌های شناختی که شامل تصمیم‌گیری، قضاوت و حل مسئله می‌شوند را افزایش می‌دهد، حافظه را تقویت می‌کند و به طور کلی سلامت ذهن را ارتقا می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 18
کد خبر: ۲۴۱۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ عواملی مانند استرس، افزایش سن، خواب ناکافی یا سبک زندگی ناسالم می‌توانند عملکرد مغز را تضعیف کنند و تاثیر قابل توجهی بر عملکرد شناختی ما داشته باشند. در اینجا به چهار تمرین که پژوهش‌ها نشان داده‌اند باعث افزایش توانایی مغز می‌شوند اشاره شده است.

۱- مطالعه فعال و یادداشت‌برداری

هنگام مطالعه، با یادداشت برداری یا خط کشیدن نکات کلیدی، فعالانه با مطالب درگیر شوید. این روش می‌تواند منجر به افزایش تمرکز، درک و بهبود حافظه شود.

۲- یادگیری یک زبان جدید

یادگیری یک زبان جدید برای بهبود کارکرد‌های مغز بسیار مفید است و باعث بهبود عملکرد‌های شناختی، تقویت حافظه و تقویت مهارت حل مسئله می‌شود. به خاطر داشته باشید هدف این نیست که بر یک زبان کاملا مسلط و متخصص شوید. یک راه آسان استفاده از برنامه‌های یادگیری زبان آنلاین بر روی تلفن همراه است که با رویکرد ساختاریافته و فعالیت کم روزانه می‌توانید با یک زبان جدید آشنا شوید.

۳- مراقبه (مدیتیشن)

از آنجایی که بسیاری از بدکارکردی‌هایی که برای مغز به وجود می‌آید ناشی از استرس است، تمرین‌های مراقبه می‌توانند به بهبود عملکرد مغز بسیار کمک کنند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ نشان داد که تمرین‌های مراقبه و ذهن‌آگاهی می‌توانند باعث بهبود فرآیند‌های شناختی مثل توجه، حافظه کاری و عملکرد‌های اجرایی و فرآیند‌های فراشناختی مانند سازماندهی، برنامه‌ریزی و مهارت‌های حل مسئله شوند.

۴- شطرنج

از آنجایی که بازی شطرنج نیاز به برنامه‌ریزی استراتژیک و توجه متمرکز دارد و یک تمرین ذهنی برای کل مغز فراهم می‌کند. تجزیه و تحلیل ۲۴ مطالعه نشان می‌دهدکه آموزش شطرنج می‌تواند پیشرفت ریاضی و شناختی کلی را در دانش‌آموزان دبستانی و راهنمایی افزایش دهد.

در مجموع تمرینات مختلف مغز به عنوان ابزاری پویا برای انعطاف‌پذیر نگه داشتن ذهن ما عمل می‌کند. آنها همچنین ممکن است به تغییرات ساختاری در مغز کمک کنند و باعث بهبود عملکرد آن حتی در بزرگسالی شوند. سعی کنید تقویت توانایی‌های شناختی مغز را به بخش منظمی از روزمره خود تبدیل کنید. / خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر