اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

گوترش از یک توافق درباره سوریه خبر داد

گوترش از یک توافق درباره سوریه خبر داد دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد که طرف های سوریه ای در خصوص تشکیل کمیته ای برای تنظیم و تهیه قانون اساسی کشور به توافق رسیده اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 19
کد خبر: ۲۲۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر ، به دنبال اظهارنظر اخیر رئیس‌جمهور روسیه درباره «رو به اتمام بودن» فرایند تشکیل کمیته قانون اساسی سوریه، حالا دبیرکل سازمان ملل از حصول توافق برای تشکیل این کمیته خبر داده است.

 

به نوشته شبکه راشا تودی، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل روز چهارشنبه اعلام کرد، توافق بر سر ایجاد کمیته قانون اساسی جدید سوریه حاصل شده و «گیر پدرسون» نماینده ویژه این سازمان در امور سوریه «در حال کار و اقدامات نهایی با طرف‌ها» درباره تشکیل این کمیته است و «ما امیدواریم که به زودی زود این کار به نتیجه برسد».

 

گوترش در جمع خبرنگاران در مقر سازمان ملل، ایجاد کمیته قانون اساسی را «اقدامی بسیار مهم جهت ایجاد شرایط برای یک راه‌حل سیاسی» جهت پایان دادن به بحران سوریه خوانده است.

 

پیش از این «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه که کشورش یکی از اعضای «روند آستانه» است، روز دوشنبه گفته بود که کار بر روی تشکیل کمیته قانون اساسی سوریه رو به اتمام است.

 

روند آستانه از دو سال پیش با مشارکت ایران، روسیه و ترکیه با هدف تسهیل حل و فصل بحران سوریه شکل گرفت و از آن زمان به آتش‌بس در بخش‌های بزرگی از سوریه منجر شده است.

 

یکی از مفاد توافقی که در این روند به دست آمده، تشکیل یک کمیته برای تدوین قانون اساسی جدید سوریه است. گفته می‌شود فهرست شرکت‌کنندگان در این کمیته تقریبا نهایی شده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار