عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

حزب الله: اسرائیل حماقت کند پاسخ مناسبی می‌دهیم

حزب الله: اسرائیل حماقت کند پاسخ مناسبی می‌دهیم عضو فراکسیون وفادارای به مقاومت که وابسته به حزب الله لبنان است، تأکید کرد که دشمن باید بداند در برابر مقاومت و ملتی قرار دارد که قدرتش زیاد است و در برابر تهدید‌ها عقب نمی‌نشیند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 12
کد خبر: ۲۲۸۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابراهیم الموسوی عضو فراکسیون وفادارای به مقاومت (وابسته به حزب الله لبنان) هشدار داد که اگر رژیم صهیونیستی حماقت بزرگی کند یا پای خود را از حد فراتر بگذارد، با پاسخ مناسبی روبرو خواهد شد.

الموسوی به بیان اینکه در این صورت، دشمن، شاهد حملات بیشتری خواهد بود، گفت: این، چیزی است که فرماندهان مقاومت وعده داده‌اند. دشمن باید بداند که در برابر مقاومتی قرار دارد که قدرتش زیاد است و در برابر ملتی که به هیچ عنوان در برابر تهدید‌ها عقب نمی‌نشیند».

پایگاه خبری العهد به نقل از این مقام لبنانی گزارش داد: «پیش از این، دشمن می‌توانست فقط فرودگاه بیروت، نیروگاه‌های برق یا زیرساخت‌ها را در هر منطقه از لبنان هدف قرار دهد، ولی الان و پس از گذشت تقریبا پنج ماه، همچنان قواعد درگیری ثابت است؛ هر چند دشمن حملاتی انجام داده و حزب الله نیز مقابله به مثل کرده است».
در ادامه حمایت از ملت فلسطین، جنبش حزب الله امروز دوشنبه از حملات دقیق و موفق به مواضع ارتش اشغالگر اسرائیل در نقاط مختلف مرز لبنان خبر داد.

حزب‌الله روز گذشته نیز گفت که تجهیزات جاسوسی ارتش اشغالگر را در پایگاه رویسات العلم و مزارع اشغالی شبعا را با موفقیت هدف قرار داده است. این گروه مقاومت در بیانیه دیگری نیز اعلام کرد که به گروهی از نظامیان اسرائیلی در نقطه مرزی «مثلث الطیحات» حمله و تعدادی از آن‌ها را کشته و زخمی کرده است.

ادامه حملات حزب‌الله لبنان علیه مواضع اشغالگران در حالی امروز وارد صد و بیست و هشتمین روز شد که رادیو ارتش اسرائیل روز گذشته از انتقال یک لشکر از غزه به سمت مرز لبنان خبر داد.

به گفته رادیو ارتش اسرائیل، تنش میان فرماندهان نظامی اسرائیلی نشان از در تنگنا قرار گرفتن ارتش این رژیم برای مواجهه در دو جبهه جنوب (غزه) و شمال (مرز لبنان) دارد، به طوری که فرمانده جبهه جنوب چند هفته پیش خواستار عدم انتقال لشکر ۳۶ به مرز لبنان شده بود، اما در نهایت سران ارتش تصمیم گرفتند تا این لشکر که از بزرگترین لشکر‌های ارتش است را به مرز لبنان منتقل کنند.

انتقال یک لشگر از غزه به مرز لبنان همچنین در حالی است که سید حسن نصرالله چندین بار هدف اصلی عملیات‌های حزب‌الله را نه ورود به جنگ تمام‌عیار با صهیونیست‌ها، بلکه کاهش فشار از روی نیرو‌های مقاومت در غزه عنوان کرده است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار