ادامه تبعات اقتصادی جنگ غزه، 34300 کارمند اسرائیلی از ابتدای سال اخراج شده‌اند-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

ادامه تبعات اقتصادی جنگ غزه، 34300 کارمند اسرائیلی از ابتدای سال اخراج شده‌اند

شرکت‌های فناورانه در اسرائیل در پی تبعات اقتصادی جنگ غزه از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون حدود 34300 کارمند خود را اخراج کرده اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 11
کد خبر: ۲۲۷۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  روزنامه اسرائیلی کالکالیست امروز (۲۲ بهمن) در گزارشی نوشت که ۱۴۱ شرکت فناورانه در این رژیم از ابتدای سال جاری میلادی مجبور به اخراج ۳۴۳۰۰ کارمند خود شده‌اند.

 

به نوشته این روزنامه شرکت «سیسکو سیستمز» که یک شرکت فناوری خوشه‌ای چندملیتی آمریکایی است، اخیرا اعلام کرده که هزاران کارمند خود را در اسرائیل اخراج کرده است.

 

اعلام این خبر پس از ان است که مؤسسه اعتبارسنجی مودیز روز گذشته برای نخستین بار از زمان پیوستن اسرائیل به طرح درجه‌بندی این موسسه رتبه اعتباری این رژیم را به A۲ کاهش داده است.

 

در این راستا پایگاه اسرائیل‌هیوم نوشته که این کاهش رتبه به معنی منفی شدن چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل در اثر جنگ در غزه است و به معنای آن است که این تنزل رتبه ممکن است ادامه داشته باشد. کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل هم گزارش داده رایزنی‌های مقام‌های این رژیم با مودیز برای کاهش ندادن رتبه اعتباری اسرائیل فایده‌ای نداشته است.

 

پایگاه اسرائیل‌هیوم همچنین اقدام مودیز را «بدترین سناریو» برای کابینه «بنیامین نتانیاهو» توصیف کرده و نوشته از سال ۱۹۹۵ که اسرائیل به این رتبه‌بندی پیوسته این نخستین بار است که رتبه اعتباری‌اش افت می‌کند.

 

طبق این گزارش، مودیز در متنی با لحن تند و انتقادی نوشته که سطح مخاطرات ژئوپولتیک، به ویژه مخاطرات امنیتی در میان‌مدت و بلندمدت برای اسرائیل بالا ارزیابی می‌شود. علاوه بر این، اسرائیل ممکن است بعد از اتمام کار دولت ائتلافی دورانی از آشوب‌های سیاسی داخلی را تجربه کند.

 

از نظر این موسسه، افزایش مخاطرات امنیتی در اسرائیل به افزایش مخاطرات اقتصادی-اجتماعی در فلسطین اشغالی نیز مرتبط است و این مسئله موسسات مالی اسرائیل را تضعیف خواهد کرد. در بخشی از گزارش مودیز همچنین آمده است که «خطر بالارفت تنش، به ویژه درگیری با حزب‌الله در شمال اسرائیل بالا است».

 

بنیامین نتانیاهو نیز در واکنش به این موضوع مدعی شده که اقتصاد اسرائیل محکم است و کاهش رتبه اعتباری به دلیل آن است که ما در وضعیت جنگ هستیم./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده