مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

پیش بینی قیمت دلار ۲۴ بهمن ۱۴۰۲

پیش بینی قیمت دلار ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ قیمت دلار در سومین روز از هفته پایانی بهمن در محدوده‌ای مشخص و با نوسانی محدود مبادله شد. معامله‌گران، نیمه کریدور ۵۰ هزار تومانی را کف‌ فعلی قیمت این اسکناس می‌دانند و معتقدند بازیگران ارزی تمایلی به مبادلات جدی در بازار ندارند و در لاک احتیاطی فرو رفته‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 12
کد خبر: ۲۲۸۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت دلار در روز دوشنبه که به نظر می‌رسد نخستین روز جدی آغاز فعالیت بازار ارز در هفته پایانی بهمن است، افزایش ۲۰۰ تا ۲۵۰ تومانی داشت و به پله پنج کریدور۵۰ هزار تومانی ورود کرد. قیمت دلار بیش از یک هفته است که در محدوده ذکر شده پایداری می‌کند و کارشناسان اقتصادی این منطقه را محدوده متبوع سیاست‌گذار در شرایط فعلی و در هفته‌های پایانی سال جاری می‌دانند.

این در حالی است که سیاست‌گذار وعده عدم تغییر قیمت دلار تا پایان سال را داده است، اما به اعتقاد تحلیلگران اقتصادی برخلاف داده‌های کلان اقتصادی است.

 محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی پیش از این تاکید کرده بود که تلاش می‌کنیم با استفاده از نهادسازی و ابزارسازی و نه دستور، نرخ ارز را کنترل کنیم. در همین راستا تحلیگران اقتصادی فعلا سیاست‌گذار را یکه‌تاز بازار ارز می‌دانند و معتقدند ریتم بعدی قیمت دلار از سوی نهاد تصمیم‌گیر که مدیریت بازار ارز را در دست دارد، مشخص خواهد شد.

 گفتنی است روند قیمت در بازارهای مالی روز دو‌شنبه ۲۳ بهمن در بیشتر ارزها افزایش محدودی داشت. درهم در کانال ۱۵ هزار تومانی پیشروی کرد و با افزایش ۴۰ تومانی با قیمت ۱۵ هزار و ۱۴۰ تومان معامله شد. علاوه بر آن قیمت تتر ۲۰۰ تومان افزایش داشت و روی رقم ۵۵ هزار و ۱۰۰ تومانی قرار گرفت. پوند انگلیس با افزایش ۱۵۰ تومانی با رقم ۶۹ هزار و ۸۵۰ تومان معامله شد. قیمت یورو افزایش قیمت ۱۱۰ تومانی داشت و به قیمت ۵۹ هزار و ۵۹۰ تومان رسید./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار