پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

سردار زهدی: قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء(ص) به‌دنبال ارتقای توان بهداری رزمی نیروهای مسلح است

سردار زهدی: قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء(ص) به‌دنبال ارتقای توان بهداری رزمی نیروهای مسلح است معاون امور تخصصی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء(ص) در اولین کنگره تخصصی بهداری رزمی در جنگ‌های آینده گفت: هدف از برگزاری این کنگره ارتقای نقاط قوت و یافتن راهکارهایی برای مقابله با تهدیدات احتمالی در حوزه بهداری رزمی است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 13
کد خبر: ۲۲۸۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار یعقوب زهدی معاون امور تخصصی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) در «اولین کنگره تخصصی بهداری رزمی در جنگ‌های آینده؛ چالش‌ها و راهکارها» که صبح امروز (سه‌شنبه، ۲۴ بهمن) به میزبانی این قرارگاه برگزار شد، ضمن تبریک چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و اعیاد شعبانیه، گفت: در اندیشه دفاعی حضرت امام خمینی(ع) و مقام معظم رهبری سرمایه انسانی نقش کلیدی و محوری دارد؛ اهمیت این موضوع به قدری است که در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران نیز منعکس شده است.

 

وی افزود: فلسفه وجودی و ماموریت قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء(ص) درخصوص تبیین محیط جنگ‌های آینده و چگونگی جنگیدن در آن محیط، آمادگی نیروهای ما و کشور برای چنین جنگی و در صورت وقوع احتمالی آن، فرماندهی صحنه نبرد است.

 

معاون امور تخصصی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء(ص) عنوان کرد: این قرارگاه براساس این مأموریت و با توجه به اولویت و اهمیت سرمایه انسانی بر خود فرض دانسته است تا گام‌هایی را برای ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های کشور را در این رابطه هماهنگ، هم‌افزا و منسجم کند، تهدیدات پیشرو را مطالعه کند و همچنین؛ فناوری‌های نوین در این عرصه را بررسی کرده و مطالعه چالش‌ها و تهدیدات روبرو و راهکارهای مقابله با آن را به هم‌اندیشی بگذارد، اقدام به برگزاری این همایش کرده است.

 

سردار زهدی با بیان اینکه تجربیات بسیار خوبی در حوزه بهداشت و درمان در کشور وجود دارد، تصریح کرد: نیروهای مسلح ما و بخش بهداشت درمان کشور چه در دوران دفاع مقدس و چه پس از آن در حوادث غیر مترقبه مانند سیل، زلزله و بیماری‌های واگیر همچون کرونا که چند سال کشور را درگیر کرده بود؛ بخش کشوری و لشکری در در حوزه بهداشت و درمان رزمایش‌هایی انجام دارند. لذا؛ قطعاً تجربیات گرانبهاء و زیر ساخت‌های مناسبی را دارند.

 

معاون امور تخصصی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء (ص) در پایان افزود: هدف از برگزاری این همایش ارتقای نقاط قوت و یافتن راهکارهایی برای مقابله با تهدیدات احتمالی است./ فارس

ارسال نظر
captcha