️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

سردار زهدی: قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء(ص) به‌دنبال ارتقای توان بهداری رزمی نیروهای مسلح است

سردار زهدی: قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء(ص) به‌دنبال ارتقای توان بهداری رزمی نیروهای مسلح است معاون امور تخصصی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء(ص) در اولین کنگره تخصصی بهداری رزمی در جنگ‌های آینده گفت: هدف از برگزاری این کنگره ارتقای نقاط قوت و یافتن راهکارهایی برای مقابله با تهدیدات احتمالی در حوزه بهداری رزمی است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 13
کد خبر: ۲۲۸۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار یعقوب زهدی معاون امور تخصصی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) در «اولین کنگره تخصصی بهداری رزمی در جنگ‌های آینده؛ چالش‌ها و راهکارها» که صبح امروز (سه‌شنبه، ۲۴ بهمن) به میزبانی این قرارگاه برگزار شد، ضمن تبریک چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و اعیاد شعبانیه، گفت: در اندیشه دفاعی حضرت امام خمینی(ع) و مقام معظم رهبری سرمایه انسانی نقش کلیدی و محوری دارد؛ اهمیت این موضوع به قدری است که در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران نیز منعکس شده است.

 

وی افزود: فلسفه وجودی و ماموریت قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء(ص) درخصوص تبیین محیط جنگ‌های آینده و چگونگی جنگیدن در آن محیط، آمادگی نیروهای ما و کشور برای چنین جنگی و در صورت وقوع احتمالی آن، فرماندهی صحنه نبرد است.

 

معاون امور تخصصی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء(ص) عنوان کرد: این قرارگاه براساس این مأموریت و با توجه به اولویت و اهمیت سرمایه انسانی بر خود فرض دانسته است تا گام‌هایی را برای ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های کشور را در این رابطه هماهنگ، هم‌افزا و منسجم کند، تهدیدات پیشرو را مطالعه کند و همچنین؛ فناوری‌های نوین در این عرصه را بررسی کرده و مطالعه چالش‌ها و تهدیدات روبرو و راهکارهای مقابله با آن را به هم‌اندیشی بگذارد، اقدام به برگزاری این همایش کرده است.

 

سردار زهدی با بیان اینکه تجربیات بسیار خوبی در حوزه بهداشت و درمان در کشور وجود دارد، تصریح کرد: نیروهای مسلح ما و بخش بهداشت درمان کشور چه در دوران دفاع مقدس و چه پس از آن در حوادث غیر مترقبه مانند سیل، زلزله و بیماری‌های واگیر همچون کرونا که چند سال کشور را درگیر کرده بود؛ بخش کشوری و لشکری در در حوزه بهداشت و درمان رزمایش‌هایی انجام دارند. لذا؛ قطعاً تجربیات گرانبهاء و زیر ساخت‌های مناسبی را دارند.

 

معاون امور تخصصی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء (ص) در پایان افزود: هدف از برگزاری این همایش ارتقای نقاط قوت و یافتن راهکارهایی برای مقابله با تهدیدات احتمالی است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار