جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

تکاپوی تل آویو برای متقاعد کردن مغرب به نقش آفرینی در غزه

تکاپوی تل آویو برای متقاعد کردن مغرب به نقش آفرینی در غزه یک رسانه عبری زبان فاش کرد، تل‌آویو به شدت در تکاپوی متقاعد کردن دولت مغرب برای نقش آفرینی به نفع این رژیم در غزه است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 13
کد خبر: ۲۲۸۲۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی کان در گزارشی که در پایگاه اطلاع رسانی این رسانه عبری زبان منتشر شد، فاش کرد، مسئولین اسرائیلی به شدت تلاش دارند تا مغرب را متقاعد کنند نقش پررنگی را در رابطه با نوار غزه ایفا کرده و به تل‌آویو برای آزادی اسرای صهیونیست موجود نزد حماس کمک کند، اما ظاهرا این تلاش‌ها با شکست مواجه شده است.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است، اسرائیل جایگاه مثبتی را برای مغرب در منطقه متصور است و با توجه به اینکه این پادشاهی حدود چهار سال پیش روابط خود را با تل‌آویو علنی کرده است، اکنون به عنوان یکی از کشور‌های اعتدال گرا محسوب و محمد ششم پادشاه آن هم روابط خوبی با یهودیان دارد، از اینرو می‌توان به این کشور برای ایفای این نقش اعتماد کرد.

با این حال این رسانه اعتراف می‌کند که دولت مغرب به خواسته اسرائیل پاسخ منفی داده است، چون این کشور از زمان آغاز جنگ علیه نوار غزه تا به امروز شاهد تظاهرات گسترده ضد اسرائیلی و در همبستگی با غزه بوده است از اینرو پادشاه مغرب معتقد است شرایط فعلی وقت مناسبی برای پاسخ مثبت رباط به تل‌آویو نیست. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار