وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

تجهیزات جاسوسی اسرائیل آماج حملات حزب‌الله

حزب‌الله لبنان امروز سه‌شنبه ۱۳ فوریه و پس از حمله موشکی به تجمع نظامیان اسرائیلی اعلام کرد که تجهیزات جاسوسی این رژیم در پایگاه حدب یارین واقع در شمال فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 13
کد خبر: ۲۲۸۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، «مجاهدین مقاومت اسلامی در حمایت از ملت ثابت‌قدم فلسطین در نوار غزه و در پشتیبانی از مقاومت شجاع و شریف آن‌ها، ساعت ۹:۳۰ صبح امروز تجهیزات جاسوسی پایگاه حدب یارین را با سلاح‌های مناسب هدف قرار دادند و مستقیماً به اهداف ضربه زدند»، این بیانیه حزب‌الله از دومین حمله امروزش به اهداف اسرائیلی بود.

 

به دنبال به صدا درآمدن آژیرهای خطر در شهرک‌های اشغالی، خبرنگار شبکه المیادین در جنوب لبنان نیز در گزارشی اعلام کرد که حملاتی موشکی از لبنان به سمت اهدافی در اصبع الجلیل صورت گرفته است.

 

جنبش حزب‌الله لبنان از ابتدای آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون که ۱۳۰ روز از آن می‌گذرد، عملیات‌ها و حملات خود را در حمایت از مردم ثابت‌قدم فلسطین در نوار غزه و پشتیبانی از نیروهای شجاع مقاومت فلسطین ادامه داده و موجب تلفات مستقیم در صف اشغالگران شده است.

 

به دنبال جنایات وحشیانه رژیم اشغالگر علیه مردم غزه، شمار شهدای فلسطینی به ۲۸۴۷۳ نفر رسیده و ۶۸۱۴۶ تن دیگر هم مجروح شده‌اند. تل‌آویو با رد هر پیشنهادی برای توافق آتش‌بس، جنگ را تا رفح، جنوبی‌ترین نقطه غزه گسترش داده و حزب‌الله نیز تاکید کرده که حملاتش را تا توقف این جنایات در مرزهای شمالی ادامه خواهد داد.

 

قبل از این عملیات، حزب‌الله اعلام کرد که تجمع نظامیان اسرائیلی در قلعه هونین را مورد هدف حملات موشکی خود قرار داده و موجب تلفات مستقیم در صفوف دشمن شده است.

 

حملات امروز پس از آن صورت گرفت که حزب‌الله لبنان سحرگاه امروز اعلام کرد که در پی حمله رژیم اشغالگر به شهر طلوسه واقع در جنوب لبنان ۳ تن از اعضای این جنبش به شهادت رسیده‌اند. حسین جمیل حاریصی متولد سال ۱۹۹۴، حسن احمد ترمس متولد سال ۱۹۸۸ و احمد حسین ترمس متولد سال ۱۹۹۱ سه شهید حملات امروز هستند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار