غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز

سردار فدوی: رسانه‌ها باید برای ارائه تصویر صحیح از جامعه، مهارت و توانمندی خود را بالا ببرند

سردار فدوی: رسانه‌ها باید برای ارائه تصویر صحیح از جامعه، مهارت و توانمندی خود را بالا ببرند سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین رونمایی از «فارس تعاملی» گفت: برای انعکاس تصویر درست از جامعه که خیر مردم در آن است باید توانمندی و مهارت را بالا برد چرا که اکنون دشمنان برخی مسائل و دستاوردها را 180 درجه برعکس تصویرسازی می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 14
کد خبر: ۲۲۸۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین رونمایی «فارس تعاملی» اظهار کرد: یکی از وظایف اساسی رسانه ارائه تصویر صحیح از جامعه است؛ اکنون دشمنان برخی مسائل و دستاوردها را 180 درجه برعکس تصویرسازی می‌کنند، به طور مثال آن‌ها در فتنه سال گذشته طوری تصویرسازی کرده بودند که برخی برخلاف واقع تصور می‌کردند نظام سقوط کرده است.


جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: برای انعکاس تصویر درست که خیر مردم در آن است باید توانمندی و مهارت را بالا برد.


وی با اشاره به اهمیت نقش رسانه‌ در خصوص باورسازی صحیح برای مردم افزود: اگر انسان‌ها چیزی را باور کنند براساس آن باور عمل می‌کنند، پس باید برای مردم باورهای صحیحی را ایجاد کنیم و این موضوع نیز یکی از رسالت‌های رسانه است.


سردار فدوی در ادامه با اشاره به ایام الله دهه فجر، گفت: ما در دورانی به دنیا آمده‌ایم که در آن امام خمینی(ره) زیسته و انقلاب اسلامی پیروز و برقرار شده است، در دوره ۴۵ ساله‌ای که دشمنان حتی در یک روزش از اعمال حداکثر دشمنی که می‌تواند وجود داشته باشد، دریغ نکرده‌اند.


جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: دشمنان خبیث آمریکایی در طول تاریخ انقلاب فقط در روز ۲۳ بهمن 57 با ما دشمنی نکرده‌اند و دشمنی آن‌ها به انقلاب اسلامی از روز ۲۴ بهمن به صورت سازمان‌یافته در کردستان آغاز شد و از آن لحظه تاکنون این دشمنی بدون انقطاع ادامه داشته است.


وی با بیان اینکه دعوای بین حق و باطل تمام شدنی نیست، افزود: آمریکایی‌ها و دشمنان هر کاری که تابحال توانسته‌اند، انجام داده‌اند و اگر کاری را انجام نداده‌اند دلیلش این بوده که نتوانسته‌اند، نه اینکه نخواسته باشند.


سردار فدوی در ادامه با اشاره به نقش رسانه در ترویج معروف و منکر در جامعه بیان کرد: امیرالمومنین(ع) می‌فرماید اگر مردم چیزی که نمی‌دانستند را نمی‌گفتند، مفاسد عالم به وجود نمی‌آمد؛ اشاعه فحشا از خود فحشا گناه بیشتری دارد و باید به این موضوع توجه کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار