ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

بهادری جهرمی: پروژه دشمن برای انزوای سیاسی و اقتصادی ایران شکست خورد

بهادری‌جهرمی با بیان مانع تراشی غرب و اعمال تحریم‌های سخت علیه جمهوری اسلامی گفت: دشمن در پروژه انزوای سیاسی و اقتصادی ملت ایران شکست خورد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۷ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 16
کد خبر: ۲۲۸۵۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، علی بهادری جهرمی روز جمعه در نشست سراسری مدرسان معارف اسلامی دانشگاه‌ها در مجتمع آدینه، بهبود وضعیت معیشت را خواسته مردم دانست و با اشاره به تلاش‌های دولت مردمی در این زمینه، به منشاء تورم و مشکلات معیشتی در کشور پرداخت و گفت: با اینکه سالهاست تورم بالا را تجربه می‌کنیم و در عرصه بین المللی هم وضعیت خوبی نداشتیم، غرب با اعمال تحریم‌های سخت سعی کرد برای نظام اسلامی ایجاد مانع کند تا مردم را به ستوه آورند.

 

سخنگوی دولت افزود: غرب می‌خواست بعد از تحریم اقتصادی به تحریم سیاسی روی بیاورد تا در این مسیر، ایران را منزوی کند.

 

بهادری جهرمی تصریح کرد:، اما دشمن در پروژه انزوای سیاسی و اقتصادی علیه ملت ایران شکست خورد و دولت سیزدهم توانست اعتماد مردم را جلب کند.

 

سخنگوی دولت اضافه کرد: در دفاع مقدس با تکیه و اتکا به قدرت مردم توانستیم موفق عمل کنیم و بخش زیادی از رشد کشور در حوزه‌های مختلف هم مرهون بهره‌گیری از تجارب این دوران است.

 

بهادری جهرمی افزود: دولت گذشته مدعی بود کلید حل مشکلات مذاکره است، اما باید از تجربه هشت سال دفاع مقدس تجربه بگیریم و انتظارات از مذاکرات را در این دوران تحلیل و ارزیابی کنیم.

 

سخنگوی دولت یادآور شد: ما ۸ سال مذاکره را تجربه کردیم و با سران قدرت‌های غربی به گفتگو نشستیم. سانتریفیوژ نچرخید و چرخ آن از روی مردم رد شد و نرخ رشد اقتصادی ۴ دهم درصد و تقریبا صفر شد.

 

بهادری جهرمی اضافه کرد: تجربه حل مشکلات اقتصادی با تکیه بر اعتماد و مذاکره با غرب اینگونه بود. وقتی می‌گوییم با ما دشمنی دارند باید این دشمنی را لمس کنیم و این نتیجه مذاکره بود.

 

سخنگوی دولت افزود: دولت سیزدهم این مسیر را برگرداند و نه تنها در حوزه اقتصاد بلکه در حوزه سیاست خارجی هم به گونه دیگر عمل کرد. میانگین رشد اقتصادی صفر در دولت قبل در دو سال گذشته به ۴.۵ درصد رسیده است و رشد اقتصادی ما در فصل بهار و تابستان به گزارش مرکز آمار ۱۴۰۲ بالای ۷ درصد و به گزارش بانک مرکزی حدود ۶ درصد بود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر