عذرخواهی فرماندار نیویورک به دلیل اظهاراتش درباره حمله به غزه-راهبرد معاصر
تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک عراقچی: نگرانی مشترک نسبت به تهدیدات صهیونیست‌ها در منطقه شکل گرفته است فعالیت کنسولگری‌های ایران در مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت تا ۲۸ آبان ۱۰ شهید و ۲۰ مجروح در بمباران یک مدرسه در غزه تفتیش بدنی علی لاریجانی و هیات ایرانی در فرودگاه بیروت صحت دارد؟ لاریجانی در گفتگو با المیادین: حامل پیام از جانب رهبر انقلاب برای بشار اسد و نبیه بری بودم اطلاعیه جدید سفارت ایران خطاب به ایرانیان مقیم آلمان پوتین: هر توافقی درباره اوکراین باید حافظ منافع امنیتی روسیه باشد حمله بی‌سابقه حزب‌الله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی واکنش ایران به واهمه از ترور ترامپ!

عذرخواهی فرماندار نیویورک به دلیل اظهاراتش درباره حمله به غزه

فرماندار نیویورک پس از آنکه گفت رژیم صهیونیستی برای حمله به غزه توجیه داشته، عذرخواهی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۳ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 17
کد خبر: ۲۲۸۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کتی هوچول» فرماندار نیویورک که در بخشی از سخنرانی خود در رویدادی برای فدراسیون یهودیان متحد در نیویورک گفته بود، «اسرائیل بابت عملیات طوفان الاقصی حق داشته به غزه حمله کند»، بابت این گفته‌هایش، عذرخواهی کرد.

به نقل از خبرگزاری رویترز، وی در بیانیه‌ای که جمعه شب منتشر کرد گفت که بابت استفاده از یک تشبیه نامناسب که اکنون متوجه شده می‌تواند برای اعضای جامعه آسیب‌زا و مخرب باشد، پشیمان شده و به خاطر «انتخاب ضعیف کلمات» خود عذرخواهی کرد.

فرماندار نیویورک ادامه داد: در حالی که من از اسرائیل بابت حملاتش حمایت کرده‌ام، همچنین بار‌ها گفته‌ام و همچنان معتقدم که باید از تلفات غیرنظامیان فلسطینی اجتناب و کمک‌های بشردوستانه بیشتری باید به مردم غزه ارسال شود.

بحران بشردوستانه در غزه باعث شده تا جمعیت غزه در آستانه قحطی قرار بگیرند. قریب به ۲۹ هزار تن در حملات رژیم صهیونیستی شهید شده‌اند.

سازمان ملل همچنین خواستار آتش بس بشردوستانه شده که آمریکا مخالف آن است.

در این میان، جامعه آمریکا باید با تاثیر این جنگ در منطقه دست و پنجه نرم کند. گروه‌های حقوق بشری نسبت به افزایش یهودستیزی، اسلام هراسی و اقدامات عرب ستیزانه هشدار داده‌اند. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار