سازمان ملل: حماس سازمان تروریستی نیست-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

سازمان ملل: حماس سازمان تروریستی نیست

یکی از مقامات سازمان ملل تایید کرد سازمان جنبش حماس را در زمره جنبش‌های سیاسی طبقه‌بندی کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 17
کد خبر: ۲۲۸۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، مارتین گریفیث، هماهنگ کننده امداد سازمان ملل متحد گفت که جنبش مقاومت اسلامی (حماس) یک سازمان تروریستی نیست.

 

براساس گزارش الجزیره، گریفیث در یک مصاحبه تلویزیونی که دیروز جمعه پخش شد، افزود که سازمان ملل متحد حماس را به عنوان یک جنبش سیاسی طبقه بندی می‌کند.

 

این مقام سازمان ملل اعلام کرد که خلاص شدن از دست گروه‌های مسلح بدون دستیابی به راه حلی از طریق مذاکره که خواسته‌های آن‌ها را تضمین کند برای رژیم صهیونیستی بسیار دشوار است.

 

گریفیث همچنین از احتمال حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح که پناهگاه بیش از یک میلیون آواره از دیگر نقاط نوار غزه است، ابراز نگرانی کرد.

 

شایان ذکر است که پس از عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر، کشور‌های غربی اقداماتی را علیه جنبش حماس انجام دادند، از جمله آن را در زمره «سازمان‌های تروریستی» قرار دادند و هرکسی را که با آن همراهی کرد، هدف قرار داد.

 

کشور‌های دیگر، مانند روسیه، موضع متفاوتی در قبال حماس اتخاذ کردند، زیرا با آن به عنوان یک جنبش سیاسی که نماینده بخشی از مردم فلسطین است، برخورد می‌کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر