جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

رئیس جمهور فرانسه: اسرائیل با به رسمیت شناختن کشور فلسطین مخالفت کند، مستقلا عمل می‌کنیم

رئیس جمهور فرانسه: اسرائیل با به رسمیت شناختن کشور فلسطین مخالفت کند، مستقلا عمل می‌کنیم امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه می‌گوید به رسمیت شناختن کشور فلسطین دیگر یک تابو برای پاریس نیست و اعلام کرد اگر تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی به دلیل مخالفت اسرائیل متوقف شود، فرانسه می‌تواند مستقلا در این خصوص عمل کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 17
کد خبر: ۲۲۸۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ قانونگذاران فرانسوی در سال ۲۰۱۴ در پارلمان این کشور به طرحی رای دادند که از دولت این کشور می‌خواهد فلسطین را به رسمیت بشناسد، اقدامی نمادین که تأثیر کمی بر موضع دیپلماتیک فرانسه داشت. حالا اظهارات ماکرون در این رابطه برای نخستین بار است که از سوی یک رهبر فرانسوی مطرح می‌شود.

ماکرون که میزبان ملک عبدالله پادشاه اردن بود در این خصوص گفت: «شرکای ما در منطقه به ویژه اردن روی این مسئله کار می‌کنند و ما هم در حال همکاری در این خصوص هستیم. ما آماده‌ایم در اروپا و شورای امنیت به این مسئله کمک کنیم. به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک تابو نیست.» / یورونیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار