طرح مقابله با نفوذ بیگانگان و سوال از وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس «برق من» هک نشده است؛ اختلال دسترسی ناشی از ارتقای زیرساخت‌هاست یارانه نقدی مهرماه واریز شد ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی سکه ۲۷۳ میلیون تومان شد دلار وارد کانال ۲۶۹ هزار تومان شد قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی

تکذیب انتقال زندانیان چینی برای ساخت مسکن در ایران

تکذیب انتقال زندانیان چینی برای ساخت مسکن در ایران رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی با انتشار اطلاعیه‌ای، با تکذیب اطلاعات انتقال زندانیان چینی برای ساخت مسکن در ایران، سخنان دبیر انجمن انبوه‌سازان را در این خصوص کذب محض دانست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 17
کد خبر: ۲۲۸۷۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  "وحید قربانی" در واکنش به محتواهای منتشر شده در خصوص انتقال زندانیان چینی برای ساخت مسکن در ایران گفت: این سخن از اساس کذب محض است و هیچ مذاکره ای در هیچ سطحی در این موضوع که ذکر شده، در وزارت راه و شهرسازی انجام نشده است و بیان این مطالب مصداق تشویش اذهان عمومی است.

وی تاکید کرد: در حال حاضر بیش از دو میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن با استفاده از توان مهندسان و کارگران زحمت کش داخلی در سراسر کشور در حال ساخت است.
رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: به اطلاع مخاطبان گرامی می رساند با به نتیجه رسیدن هر مذاکره و توافقی اطلاعات آن از طریق پایگاه اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی به آدرس news.mrud.ir‌ به اطلاع عموم به ویژه اصحاب رسانه خواهد رسید.
وی ادامه‌داد: خبرنگاران گرامی اخبار حوزه وزارت راه وشهرسازی را از درگاه رسمی این وزارتخانه دریافت و منعکس نمایند و با بیان مطالب نادرست فضای رسانه ای کشور را تحت تاثیر نگذارند.
به‌تازگی یکی از رسانه ها در گفت‌وگو با "رامین گوران" دبیر انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان، اطلاعات غلط و نادرستی با این عنوان " گفته می شود، چین قرار است زندانی‌های خود را برای ساخت مسکن در ایران انتقال دهد" بیان کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha