دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

وزارت بهداشت: ۵۶ قلم داروی طب سنتی تحت پوشش بیمه است

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: ۵۶ قلم داروی طب سنتی تحت پوشش بیمه قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 18
کد خبر: ۲۲۸۹۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نفیسه حسینی یکتا در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: طب ایرانی به عنوان یک گنجینه منحصر به فرد ملی ریشه در آداب و رسوم ایرانیان دارد و باید همراستا با دنیا و سیاست‌های سازمان بهداشت جهانی از این ظرفیت به بهترین شکل بهره ببریم.

وی افزود: سیاست‌های ابلاغی سازمان بهداشت جهانی، اسناد ملی گیاهان دارویی و طب سنتی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و بند ۱۲ سیاست‌های کلی سلامت، اسناد بالادستی این حوزه هستند.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان این که سیاستگذاری در عرصه طب ایرانی و مکمل به صورت تلفیق یافته در نظام سلامت در حال برنامه ریزی است، اظهار کرد: خدمات طب ایرانی از خانه‌های بهداشت تا خدمات سرپایی و بستری را در برمی‌گیرد و پیشگیری و اصلاح سبک زندگی، اولین قدم ادغام این برنامه‌ها در شبکه است.

حسینی یکتا اضافه کرد: بحث آموزش اصلاح سبک زندگی بر اساس طب سنتی در ۱۰۰ درصد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و ۴۰ درصد شبکه بهداشتی کشور جریان دارد و در ۶۰ درصد دیگر شبکه نیز در دست اقدام است.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به این که بیماری‌های غیرواگیر همچون فشار خون، دیابت و چربی خون نظام‌های سلامت دنیا را متاثر کرده است و اصلاح سبک زندگی در مهار آن‌ها تاثیر دارد، گفت: طب سنتی در سطح دو ارائه خدمات در سلامتکده‌های دولتی دارد و در سطح ۳ خدمات بستری نیز آیین نامه‌ها در دست تدوین است.

حسینی یکتا افزود: طرح ملی نهضت سواد سلامت بین وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش برای دانش آموزان و والدین به صورت آزمایشی آغاز شده و تا پایان ۱۴۰۳ در کشور اجرایی می‌شود.

وی با بیان این که سه خدمت طب ایرانی از جمله ویزیت تخصصی، تحت پوشش بیمه است و سه خدمت هم در شورای عالی بیمه برای تصویب مطرح است، ابراز داشت: در ۲۱ دانشگاه علوم پزشکی کشور نیروی انسانی در طب سنتی تربیت می‌شود.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: بر اساس آیین نامه، فقط پزشک دارای مدرک تخصصی طب سنتی و ایرانی و پزشک دوره دیده در محدوده فعالیت آیین نامه‌ها می‌توانند خدمت طب سنتی و ایرانی ارائه بدهند و مهم است که خدمات به صورت ادغام یافته ارائه شود و افراد فاقد این مدارک مجاز به ارائه خدمت نیستند.

حسینی یکتا افزود: به کرات به عموم مردم در این خصوص اطلاع رسانی شده که از مراجعه به افرادی که مدرک مرتبط ندارد مراجعه نکنند.

وی ادامه داد: فهرست مراکز معتبر و پزشکان در سایت دفتر طب ایرانی و سایت سازمان نظام پزشکی موجود است.

وی تصریح کرد: خدمت دهندگان طب سنتی از طریق یک سامانه می‌توانند ارزشیابی شوند که تعداد زیادی ثبت نام کرده‌اند و در صورتی که تجاربی دارند بر اساس ضوابط در مراکز مورد تایید زیر نظر پزشک می‌توانند فعالیت کنند.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در پایان گفت: ۱۲ مراکز تحقیقات طب سنتی و گیاهان دارویی در کشور داریم و در سه سال متوالی، رتبه چهارم تولید علم در طب مکمل و جایگزین در دنیا بعد از هند، چین و آمریکا به ایران اختصاص یافته است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر