حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران

تهدید آمریکا به وتوی قطعنامه آتش بس در غزه

تهدید آمریکا به وتوی قطعنامه آتش بس در غزه آمریکا تهدید کرد که از رای گیری جدید شورای امنیت سازمان ملل درباره آتش بس غزه جلوگیری خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 19
کد خبر: ۲۲۸۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، دیپلمات‌ها در سازمان ملل خبر داده‌اند که شورای امنیت احتمال زیادی روز سه شنبه به وقت نیویورک در مورد درخواست و اصرار الجزایر برای برقراری آتش بس فوری بشردوستانه در جنگ غزه رأی گیری خواهد کرد.

 

الجزایر بیش از دو هفته پیش پیش نویس قطعنامه اولیه آتش بس در جنگ غزه را ارائه کرد. «لیندا توماس گرینفیلد»، سفیر ایالات متحده در سازمان ملل متحد اما به سرعت گفت که این متن می‌تواند «مذاکرات حساس» را با هدف میانجیگری برای توقف در جنگ به خطر بیندازد.

 

دیپلمات‌ها گفتند که الجزایر روز شنبه درخواست کرده است که شورای امنیت روز سه شنبه رأی گیری کند. برای تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل به حداقل ۹ رأی موافق و عدم وتوی ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه، چین یا روسیه نیاز است.

 

با این حال ایالات متحده از پیش نویس این قطعنامه حمایت نکرده است. توماس گرینفیلد روز شنبه در بیانیه‌ای گفت: «اگر قطعنامه الجزایر طبق پیش‌نویس برای رأی‌گیری بیاید، تصویب نخواهد شد.»

 

واشنگتن به طور سنتی از رژیم اسراییل در برابر اقدامات سازمان ملل محافظت می‌کند و از ۷ اکتبر تاکنون دو بار اقدام شورای امنیت برای برقراری آتش بس را وتو کرده است.

 

رای احتمالی شورای امنیت در حالی صورت می‌گیرد که رژیم اسراییل همچنین قصد دارد به رفح در جنوب غزه، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی در آن پناه گرفته‌اند، یورش برد. این تصمیم احتمالی تل آویو نگرانی‌های بین‌المللی را برانگیخته و بسیاری هشدار داده‌اند که حمله به رفح شدت بحران انسانی در غزه را بدتر می‌کند.

 

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد روز جمعه در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: «وضعیت غزه یک وضعیت وحشتناک از بن بست روابط جهانی است.»/ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار