جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

حجت‌الاسلام آقا تهرانی: در مراحل پایانی بررسی لوایح حجاب و فضای مجازی هستیم

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: بررسی لایحه عفاف و حجاب و لایحه تنظیم مقررات فضای مجازی به دقیقه نود رسیدند و لحظات آخر بررسی آنان است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 19
کد خبر: ۲۲۹۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی رئیس شورای مرکزی ‌جبهه پایداری انقلاب اسلامی و نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید غرفه فارس در بیست‌وچهارمین نمایشگاه رسانه‌ و مطبوعات در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری این خبرگزاری درباره اقدامات کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: باتوجه به اینکه بنده در دوره‌ نهم نیز نماینده مجلس بودم و حتی در همین کمیسیون هم فعالیت داشتم اما کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در این دوره مجلس خیلی فعال‌تر از دوره‌های قبل فعالیت کرده است.


وی ادامه داد: در دوره قبل مجلس در کمیسیون فرهنگی تنها توانستیم طرح امر به معروف و نهی از منکر را تصویب کنیم اما در این دوره مجلس، کمیسون فرهنگی به چند کار جدی ورود کرده است.


رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: یکی از مصوبات کمیسیون فرهنگی، قانون جوانی و جمعیت است که حدود ۹۱ ماده دارد. تقریبا پنج دهه بر روی این موضوع کار شد که برای جوانی جمعیت چه باید کرد.


حجت‌الاسلام والمسلمین آقا تهرانی با اشاره به سیاست‌های عدم فرزندآوری که در گذشته وجود داشت، گفت: حتی بعضی از دوستانی که حدود ۴۰ سال سن دارند می‌گویند که بیست‌ویک سال پیش پفک نمکی که ما می‌خریدیم شعار فرزند کمتر زندگی بهتر بر روی آن نوشته شده بود. شما ببینید از کی این موضوع را شروع کردند و الان به نتیجه رسیده است.


وی تصریح کرد: در این دوره مجلس به لطف الهی ما قانون را تبیین کردیم و کار پیش رفته است. تشکیل ازدواج جوانان در کنار همین قانون آمده است. وقتی جوانان مشاهده کنند که ما به فکر هستیم. قطعا هم هستیم، پر انرژی و بدون دغدغه می‌توانند زندگی را شروع کنند. به طوریکه معطل خانه، شغل، بیماری و کار نباشد در مواد این قانون ما این موارد را در نظر گرفتیم.


رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، گفت: بنده به تصویب مصوبات و فعالیت‌هایی که در کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی است و اینکه توانستیم این فعالیت‌ها را انجام دهیم، افتخار می کنم.


حجت‌الاسلام والمسلمین آقا تهرانی، اظهار کرد: یکی از همین مصوبات، مصوبه عفاف و حجاب است که بررسی آن نزدیک‌های آخر و لحظات نود آن است مصوبه آن به زودی به مرحله انجام خواهد رسید.


وی بیان کرد: یکی از دستاوردهای دیگر مجلس یازدهم شورای اسلامی بحث تنظیم مقررات فضای مجازی بود که اتفاقا تا آخر رفته و نزدیک به مرحله انجام آن است.


رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، تأکید کرد: ببینید این‌ها فعالیتی است که در حال انجام است. امیدوارم که در آینده هم دولت قوی‌تر و هم مجلس انقلابی‌تر باشد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار