وعده مهم کمیسیون انرژی درباره پایان قطعی برق خانگی از اول زمان واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + مبلغ و مشمولان کالابرگ مرداد سقوط قیمت دینار عراق در یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ / زائران اربعین بخوانند + جدول جدیدترین نرخ‌ها آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل و پیش بینی قیمت طلا قیمت سکه امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | ریزش ۵.۸ میلیون تومانی قیمت سکه در اولین روز هفته؛ طلا هم گران نشد آخرین قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | کاهش محسوس طلای ۱۸ عیار و تثبیت اونس جهانی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی یعنی چه؟ آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی اجاره اعلام شد؛ مالکان تا این تاریخ فرصت دارند خبر خوش برای متقاضیان دنا پلاس؛ فروش بدون قرعه‌کشی کلید می‌خورد قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ چه زمانی شارژ می‌شود؟ آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟

اجرا طرح تشدید نظارت برکالاهای اساسی از فردا

اجرا طرح تشدید نظارت برکالاهای اساسی از فردا مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید براینکه کالاهای اساسی مورد نیاز کشور تامین است گفت: بخشنامه اجرای طرح تشدید نظارت برکالاهای اساسی سال ۱۴۰۳ به سراسر کشور ابلاغ شده و از یکم اسفندماه اجرایی می شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 19
کد خبر: ۲۲۹۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مسعود امرالهی» امروز (دوشنبه) با حضور در غرفه ایرنا در بیست و چهارمین نمایشگاه مطبوعات با تاکید بر اینکه هیچ‌گونه افزایش قیمتی در محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی نخواهیم داشت، افزود: تمامی کالاهای اساسی مورد نیاز شب عید و ماه مبارک رمضان تامین است و هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی اظهارداشت: امسال با توجه به دستور دولت مبنی بر بازرسی تخصصی بازار، ابلاغی را برای مجموعه وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان صادر کرد که نظارت بر تامین کالا توسط وزارت جهاد کشاورزی و نظارت بر توزیع کالاها و صنوف و مغازه‌های سطح شهر برعهده سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان خواهد بود.

وی اضافه کرد: البته این اقدام با همکاری گشت های مشترک از سوی دستگاه های مذکور ایجاد شده است.

امرالهی گفت: امروز ابلاغیه آغاز طرح نظارتی برکالاهای اساسی و مایحتاج عمومی مردم از امروز آغاز و تا پایان فروردین ماه سال ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.

مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی افزود: از آنجایی که تامین کالا و نظارت و بازرسی و رصد بازار برعهده وزارت جهاد کشاورزی است سرکشی از مراکز تولیدی، پرورشی، انبارها، تولیدکنندگان عمده، مرغداری ها و کشتارگاه ها و سردخانه ها در دستور کار است و این کار شروع شده است.

وی با بیان اینکه ما درتمامی شهرستان ها، مراکز استان ها تیم های نظارتی فعال داریم گفت: در بحث نظارت هوشمند و رصد سامانه ها همچون سامانه جامع انبارها، سامانه جامع تجارت و سامانه بازرسی و نظارت در کنار این سامانه ها بازرسی میدانی را خواهیم داشت.

امرالهی با اشاره به اینکه با کمک تولیدکنندگان امسال بازار خوبی خواهیم داشت تصریح کرد: امسال با کمک سایر دستگاه های نظارتی در حوزه گران فروشی، عدم رعایت حقوق مصرف کننده، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور و سایر تخلفات رصد و بازرسی انجام می دهیم و با برخورد با گران فروشان بازار را کنترل خواهیم کرد.

وی درباره عرضه خرما ماه مبارک رمضان گفت: خرما با قیمت تنظیم بازار در مراکز و فروشگاه های سطح شهرها عرضه می شود البته هنوز قیمت مصوب این کالا مشخص نشده اما بزودی اعلام خواهد شد.

به گزارش ایرنا، بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه های ایران با شعار «نجستم همیشه جز از راستی» از روز گذشته یکشنبه -۲۹ بهمن ماه- به مدت ۴ روز با حضور بیش از ۶۰۰ رسانه و مجموعه‌ و شرکت دانش‌بنیان فعال در این حوزه میزبان اهالی رسانه، فرهنگ و فناوری است. درهای سالن شبستان مصلای امام خمینی (ره) تا دوم اسفند ماه هر روز از ساعت ۹:۳۰ صبح تا ۱۸:۳۰، به روی علاقه‌مندان برای حضور و بازدید باز خواهد بود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار