قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

دیپورت دانشجویان ایرانی از آمریکا

دولت آمریکا در یک ماه اخیر از ورود ۱۲دانشجوی ایرانی به این کشور ممانعت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 21
کد خبر: ۲۲۹۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شب گذشته رییس جمهوری آمریکا در ادامه تروریسم اقتصادی اش علیه ملت ایران و پس از خروج از برجام و وضع شدیدترین تحریم های بین المللی، بانک مرکزی کشورمان را در فهرست تحریم قرار داد.

 

دامنه تحریم های آمریکا برخلاف ادعای مسئولین آمریکایی به دانشجویان ایرانی نیز رسیده است و اکنون ویزای ۱۲ دانشجوی ایرانی که قرار بود برنامه های تحصیلات تکمیلی خود را در رشته های مهندسی و علوم رایانشی آغاز کنند، در ماه جاری لغو و از پرواز آنها به ایالات متحده آمریکا جلوگیری شده است.

 

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرده هیچ تغییری در سیاست های مربوط به ویزای دانشجویی انجام نداده است. از سوی دیگر مقامات آموزش عالی این کشور نیز اعلام کرده اند مشکلات مربوط به ویزا در فصل پاییز برای صدها هزار دانشجوی بین المللی که در دانشگاه ها و کالج های آمریکایی تحصیل می کنند، به وجود می آید.

 

اما این گروه از دانشجویان ایرانی که بیشتر آنها در سیستم دانشگاهی ایالت کالیفرنیا تحصیل می کنند، اعلام کرده اند ویزای آنها در آخرین لحظه و بدون هیچ گونه توضیحی لغو شده است.

 

بیشتر آنها در ایران از سفر به آمریکا منع شده اند و از سفر برخی دیگر در پروازهای کشورهای حوزه خلیج فارس جلوگیری به عمل آمده است. یکی از دانشجویان نیز در «فرودگاه بین المللی بوستون لوگان» دستگیر و دیپورت شد.

 

به گفته بیشتر این دانشجویان طبق یکی از صفحات وب سایت وزارت امور خارجه آمریکا، پرونده های ویزای آنها ۳۰ آگوست آپدیت شده و از پرواز آنها به آمریکا در اوایل سپتامبر جلوگیری شده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار