کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

درخواست اوکراین از ژاپن برای اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه

نخست‌وزیر اوکراین که به توکیو سفر کرده از ژاپن و اتحادیه اروپا درخواست کرد به بهانه مرگ یکی از مخالفان سرشنان دولت روسیه، تحریم‌های جدیدی علیه مسکو اعمال کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 20
کد خبر: ۲۲۹۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، «دنیز شمیهال» نخست‌وزیر اوکراین در نشست خبری مشترک با «فومیوکیشیدا» نخست‌وزیر ژاپن در توکیو از اتحادیه اروپا و ژاپن خواست به علت مرگ «الکسی ناوالنی» تحریم‌های جدیدی علیه دولت روسیه اعمال کنند.

 

این درخواست نخست‌وزیر اوکراین در شرایطی بیان می‌شود که اتحادیه اروپا تلاش می‌کند تا این بار مرگ «الکسی ناوالنی» مخالف غرب‌گرای دولت روسیه را بهانه‌ای برای تحریم روسیه قرار دهد. کشورهای اتحادیه اروپا از جمله آلمان روز دوشنبه خواستار اعمال تحریم‌های جدید علیه مسکو به دلیل مرگ الکسی ناوالنی، مخالف غرب گرای دولت روسیه شدند.

 

«آنالنا بائربوک» وزیر امور خارجه آلمان ابراز امیدواری کرد که ۲۷ کشور اتحادیه اروپا به زودی بر سر بسته سیزدهم تحریم های روسیه به توافق برسند. مقامات اتحادیه اروپا می گویند اگر بوداپست موافقت کند، این اتفاق می تواند روز چهارشنبه رخ دهد.مقامات اتحادیه اروپا پیشنهاد کرده اند که مقامات زندان روسیه مرتبط با مرگ ناوالنی به فهرست تحریم های جدید علیه روسیه اضافه شوند.

 

مرکز زندان‌های منطقه خودگردان یامالو-نِنتس متعلق به فدراسیون روسیه در مدار شمالگان روز جمعه اعلام کرد که آلکسی ناوالنی جان خود را از دست داده است. در بیانیه این ندامتگاه به این نکته اشاره شده است که ناوالنی پس از پیاده‌روی روزانه «حال مساعدی» نداشت و بلافاصله هوشیاری‌اش را از دست داد.

 

نخست‌وزیر اوکراین در ادامه افزود: ما می‌خواهیم که این تحریم‌ها در حوزه مسائل اقتصادی علیه بخش‌های اقتصادی، و در حوزه‌ سیاسی علیه افراد اعمال شوند.»/ مهر

ارسال نظر